2777
2789

مثلا با  بچه کوچولوی مثل خودشون بلد بودن بازی کنن 

بچم   بیشتر  تکی بازی میکنه. یا مثلا کسی میاد اسباب بازیشو نمیده بهش ازش میگیره  در حد سه کلمه ایی صحبت میکنه 

رنگا رو بلده  

شعرم یکی دوتا دستو پا شکسته

بنظرتون چطوره 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

دختر من رنگا قاطی میگه شعر هم خیلی کوتاه بازی هم با بزرگتر خودش بهتر میکنه تا کوچیکتر خودش

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از سه تا پنج سال اوج خود محوری بچه هاست وسایلشو به کسی نمیده مامان بابا رو فقط برای خودش میخواد حتی مربی مهد حق نداره با بچه های دیگه مهربون باشه خواهر برادر دلش نمیخواد داشته باشه چون میگه اونا جامو میگیرن پسر من در سه سالگی 

پسر من دو سال و دوماهشه با خواهرش که بزرگتره یکم بازی میکنه غریبه هارو دوس نداره زیاد فقط فامیل و آشناها.بیشتر هم با پسربچه ها اوکی عه . کامل حرف میزنه رنگارو کار نکردم باهاش شعر هم یکی دوتا بلده مثلا اتل متل بلده

خدایی سلطنت حق رینیرا بود   

مهد میرفتن اون زمان ، قبلش بخاطر کرونا و قرنطینه بودن ها رفت و امدی نداشتیم و دوستی نداشت ، اما سه سالگی که وارد مهد شدن ارتباط خوبی با هم کلاسی ها پیدا کردن

شعر و داستان هم نسبتا زیاد بلد بودن بخاطر کتاب هایی که میخوندیم با هم و قصه و لالایی های قبل از خواب

آره در همین حد بود. ولی حرف بیشتر میزد حروف انگلیسی هم بلد بود

با بچه های هم سنش اصلا نمیساخت همش دعواش میشد و داد میزد و گریه میکرد یا خودشو پرت میکرد رو زمین

از ۳سال و۸ماهگی فرستادمش مهد به شدتتتت تغییر کرد خیلی خیلی بهتر شد آروم تر شد با بچها کنار میومد بازی میکرد باهاشون. نقاشیش بهتر شد، تمرکزش خوب شد. واقعا راضی هستم تا الان که۴سالشه هنوز میره

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

آره در همین حد بود. ولی حرف بیشتر میزد حروف انگلیسی هم بلد بودبا بچه های هم سنش اصلا نمیساخت همش دعو ...

چقد خوب شد کامنت. گذاشتی برام ازت ممنونم من  واقعا نگرانم میگم.   بچم چرا باهم سن هاش. بلد نی بازی کنه یا اصلا نمیره سمتشون ولی همسایه امون ی پسر ۱۱ ساله داره باهاش بازی میکنه مخنده باهاش  خیلی. دوسش داره براش شکلک درمیاره اینم میخنده بازی میکنه   حروف انگلیسب رو بلده اشکال هندسی رو تقریبا بلده    ولی  خب مثلا  داستان وار  صحبت نمیکنه  اکثر اشیا رو  میشناسه حیوانات عامه رو میشناسه

از سه تا پنج سال اوج خود محوری بچه هاست وسایلشو به کسی نمیده مامان بابا رو فقط برای خودش میخواد حتی ...

من پسرم باهاشون  ارتباطی هم نمیگیره زیاد ولی با بچه ی بزرگتر مثلا ۵ ساله ۷ ساله کامل بازی میکنه میترسم 

دختر من رنگا قاطی میگه شعر هم خیلی کوتاه بازی هم با بزرگتر خودش بهتر میکنه تا کوچیکتر خودش

وای بچه منم میگم  طبیعی باشه

من پسرم باهاشون ارتباطی هم نمیگیره زیاد ولی با بچه ی بزرگتر مثلا ۵ ساله ۷ ساله کامل بازی میکنه میتر ...

از چی میترسی ؟ هر بچه ای یه جوره دیگه سخت نگیر بزرگ میشه به این روزات میخندی که به چه چیزایی فکر میکردی

چقد خوب شد کامنت. گذاشتی برام ازت ممنونم من واقعا نگرانم میگم. بچم چرا باهم سن هاش. بلد نی بازی ک ...

قربونت عزیزم. خب عالیه هیچ مشکلی نداره بچت ماشالله باهوشم هست. دقیقا طبیعیه که باهم سن هاش کنار نمیاد و دعواش میشه. ولی با بچه های بزرگتر بهتر میتونه ارتباط بگیره.

اگه میتونی بزارش یه مهدکودک خوب. خود به خود بعد از چند وقت تغییر میکنه این رفتاراش و یاد میگیره چطور با بچه های دیگه رفتار کنه چون مربی بهشون یاد میده.

من پسرم اون اوایل انقدر دعواش میشد گریه های شدید میکرد و خودشو پرت میکرد رو زمین. مربیش گفت خیلی روش کار کردم الان تغییر کرده و خیلی بهتر شده

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

قربونت عزیزم. خب عالیه هیچ مشکلی نداره بچت ماشالله باهوشم هست. دقیقا طبیعیه که باهم سن هاش کنار نمیا ...

دقیقا گذاشتم مهد ولی متاسفانه ب لطف الودگی ۶ باره داره میره  الان کمتر گریه میکنه تقریبا عادت کرده  واقعا نگران بودم   بیشترم بخاطر صحبتاش چون مثلا  احساس میکنم هیجانی میشه  پشت تلفن باخاله اش میگه الو سلام خاله خوبی  چطوری. بعد یهو قاطی پاتی   حرف میزنه    وگرنه مجموع مثلا بابارفته کار  بریم خرید  بدو در رو باز کن    نمیدونم اینجور کلمات ک بیشتر سه کلمه اس صحبت داره مثلا ی جمله ایی ک پنج تا کلمه رو دربر بگیرهه نمیتونه بگه