2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853325 بازدید | 4299 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وسواس فکری دارم مثل ترس از دست دادن عزیزان راه حلی دارید؟

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
عزیزی که افسرده ای مدتهاست با خدا قهری. دمای استرس داری وسواسی چون با خالق خودت قطع رابطه کردی. با ه ...

من وقتی حالم بدترشدکه خداراکنارزدم😳

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.
ممنون عزیزم. هرچی بوده اول لطف خدا بعد تلاش خودتون بوده. بنده فقط واسطه سخن طبیب های بزرگ بودم.&nbs ...

سلام.ببخشید گروه وات ساپ چطور باید بیام.منم خیلی عصبی و زود رنج و وسواس فکری و حساسم‌.بچه هم دارم خیلی عصبی میشم بهش.نمیدونم ازکجا شروع کنم.

عزیز زیتون رو حرارت زیاد دووم نمیاره . مگه مثلا سیب زمینی  رو خلال میکنم نیم پزش میکنم داخل روغ ...

عزیزم مگه سیب زمینی سرد نیس ؟ مگه تراریخته نیس؟

هرچند من استفاده میکنم چون واقعا جایگزینام کمن

.تا اینجا همه پیاماتو تو این تاپیک خوندم

منم مشکل افسردگی دارم که خیلی داغونم فک کنم

از همه تقریبا بدم میاد مخصوصا شوهر بدبختم

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
سلام.ببخشید گروه وات ساپ چطور باید بیام.منم خیلی عصبی و زود رنج و وسواس فکری و حساسم‌.بچه هم دارم خی ...

عزیزم اول تایپیکو بخون نکته بنویس بذار دم دستت کم کم رعایت کن بعدم بیا خصوصی

عزیزم مگه سیب زمینی سرد نیس ؟ مگه تراریخته نیس؟ هرچند من استفاده میکنم چون واقعا جایگزینام کمن ...

عزیز من دوران درمان سیب زمینی نمیخوردم. من حدود دوسال خیلی رعایت داشتم تا بهتر شدم.  من واسه اهل خونه که نمیتونم رژیمی غذا درست کنم.  ولی واسه خانواده هم حداقل رو درست میکنم.چون به هر حال خوب نیست.  درسته جایگزین کمه. من واسه خانواده غذا معمولی میپختم.  واسه خودم رژیم داشتم

من چند ساله از استرس عذاب میکشم  از دارو خسته شدم  تمام مطالب شمارو خوندم یادداشت کردم  تا حدودی شروع کردم  به انجامش ، من  اعصاب خیلی ضعیفی دارم با موضوعات کم  اهمیت  و بیخودی خیلی زود استرس  شدید میگیرم  وبه  هم میریزم  باید مدتی  دارو  بخورم  تا  ، مدتی بعد دوباره شروع میشه، دیگه خسته شدم از سوزش معده  رنج میبرم،ازعوارض اینهمه دارو نگرانم،بخصوص الان میخوام بچه داربشم  و ناراحتم بااین داروهاواسترس چی میشه

خواهش میکنم کمکم کنید راهنماییم کنید چطور استرس رو ریشه کن کنم برای همیشه دیگه خوب بشم ممنون 

عزیز من دوران درمان سیب زمینی نمیخوردم. من حدود دوسال خیلی رعایت داشتم تا بهتر شدم.  من واسه اه ...

میگم یه سوالم تو تاپیک دیگتون پرسیدم جواب ندادین فک کنم ندیدین

در مورد قرص اهن بود.

یه سوالم در مورد بادوم که اگه خام بجوییم بهتره یا اینکه شیر بادام درست کنیم؟؟

در اخر ممنون که وقت گزاشتی برای کمک به بقبه 

مگن تقریبا همه مسائلی که نوشتین و میدونستم در مورد تغذیه و کم و بیش هم رعایت میکردم اما حلقه گمشده من همون فعالیت و حضور در جمع بود

میدونستم حالم خوبه وقتی تو  جمعم یا وقتی تو خونم قلبم میگیره اما نمیدونستم انقد به اندازه تغذیه مهم باشه.

اما بازهم شرایط بیرون رفتن و زیاد ندارم متاسفانه

شوهرم اهل تفریح و بیرون نیس😕

تنهام به بچه کوچیک سختمه.

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
میگم یه سوالم تو تاپیک دیگتون پرسیدم جواب ندادین فک کنم ندیدین در مورد قرص اهن بود. یه سو ...

سوالتون رو در مورد قرص آهن باز بنویسید ندیدمش. 

بادومو همون خام بخورین. دونه دونه خوب عین آدامس بجویید

شیر بادامم خوبه ولی دردسر داره. چون قراره یه مدت هر روز باشه همون خام خوبه.

من چند ساله از استرس عذاب میکشم  از دارو خسته شدم  تمام مطالب شمارو خوندم یادداشت کر ...

عزیز 

1. تا قوی نشدین بچه دار نشین. چون بعدش خودتون و بچه اذیت میشین بیشتر

2. نکات تایپیک رو بخونید نکته بنویسید بذارین دم دستتون و کم کم رعایت کنید. و عملی کنید.  درمان ریشه ای این مشکل فقط دارو نیست. دارو قسمتی از درمانه. گاهی لازمه گاهی اصلا لازم نیست. شما سبک زندگیتون مشکل داره که هی برمیگرده نیاید ناپرهیزی کنید.  یکسال زوم کنید رو مشکلتون شاید بازم بیشتر زمان بخواد. سبک بد زندگی افسردگی و اضطراب آوره .نا امید نباشبد ولی خودتونم رها نکنید به امید فقط دارو.  دارو فقط مسکنه نه درمان ریشه ای.