2777
2789
عنوان

🏁 آیا گوشی بلااستفاده تو خونه دارید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 44 پست
ببخشید من یسوال ازتون داشتم بین هواوی (البته مدل های جدیدش مثل p30 لایت و nova 3i و y9 2019) و سامس ...

سلام

قطعا a30

هواوی نگیرید چون خیلی مشکل هارد پیدا میکنه متاسفانه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام قطعا a30 هواوی نگیرید چون خیلی مشکل هارد پیدا میکنه متاسفانه

آهان مرسی

اخه شنیده بودم هواوی دیگ مث قبلا نیست و مدلای جدیدش خیلی خوب شدن

و ببخشید راسته ک میگنa30 بلندگوهاش مشکل داره و هی صفحه اش میپره؟؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ۸ ماهه گوشی a6 گرفتم.اوایل ۲ ساعت شارژش پر میشد ولی الان بالای ۳ ساعت طول میکشه.مشکل از چیه؟

سلام
به ترتیب چک کنید.

کابل شارژ

خود شارژر

نرم افزار یا فلش کردن

اگر حل نشد یا باطریه یا خود سخت افزار گوشی

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام من یه تبلت مارشال مدلme700  دارم پارسال موقع روشن  شدن که داشت بالا میومد خاموشش کردم ...

سلام

خیر 

به شارژ میزنید چراغ شارژ روشن میشه؟

آهان مرسی اخه شنیده بودم هواوی دیگ مث قبلا نیست و مدلای جدیدش خیلی خوب شدن و ببخشید راسته ک میگنa3 ...

خواهش میکنم

بله از لحاظ فن آوری بله

ولی سخت افزار بی کیفیت و قطعات درجه ۲ چینی جمع آوری میشه.

در مورد a30 خیر اصلا

ببخشید چجوری چک کنم؟

ی کابل و شارژر اورجینال و سالم دیگه تهیه کنید یا امانت بگیرید و تست بفرمایید

ممنون از اینکه وقت گذاشتید💖

ارادت

کمکی خواستید یا سوالی داشتید در خدمتم

ممنون از لطفتون،حتما اگه یادتون باشه قبلا یه گوشی سونی براتون فرستادم

خاطرم نیست

به هر حال ارادت