2777
2789
کدوم شهریمن رشتممتخصص ریشه همین حدود قیمت دادن بهم اگه رشتی دکترتو معرفی کن

نه متاسفانه اونجا نیستم اطراف زنجانم ولی بگردی دندون پزشک معمولی با تجربه هم پیدا میشه حتما 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش یکی یه فکری کنهبه نظرم بریم دم در وزارت بهداشت همونجا بشینیم تا دندونامونو درست کنن🥺

هی خواهر همه چی پولی شده بلانسبت اگه کسی بمیره وسط خیابون تا پول ندی خاکش نمیکنن باید جسدش بگنده دکترا هم به فکر پول اصلا انصاف نیست خدا که هست میبینه کاراشونو ولی کاری نمیکنه منم باید مامانمو ببرم همه دندون هاش خراب نمی‌دونم چجوری باید پولشو جور کنم شبا از درد نمیخوابه

من آرهتمام تلاشمو دارم میکنمنمیدونم کجا برم کجا درست کنممتخصص ریشه ام میگه عصب کشی خالی ۸ تومن

انشالله.

فقط جای خوب برو درست کنن واقعا حیفه.

چون بعضیا میبینی کارو موادشون خوب نیس 

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
کی عصب کشی کردی؟الان چند ساله که داریش؟خداروشکر که راضی هستی واقعا خداروشکر

من دو سوم دندونای دهنم عصب کشی و پر شدست 😁  

الان تقریبا ۵ ساله که مدام دندونپزشکی میرم و میام خداروشکر هستن فعلا دندونا ولی فقط یدونه که عصب کشی و پر کرده بودم کلا شکست و مجبورم ایمپلنت کنم که اونم گفتن ۱۵ تومن قسطی میگیرن ماهی دوتومن 

احتمالا همین کارو کنمیه دکتری هست شهرمون هم مطب داره هم کلینیک خوبه به نظرتکلینیک واسه خودشه ها خودش ...

اره چرا بد باشه اتفاقا منم بخاطر گیج بازی های منشی دکتر قبلیم،میخوام دکترمو عوض کنم دقیقا با همین شرایط دوتا زن و شوهر هستن که هردو دندونپزشکن میخوام برم پبش اونا 

فقط چیزی که میدونم اینه که مطب برو حتما چون تو کلینیک ها و درمانگاه ها مواد خوبی استفاده نمیشه ولی مطب موادش بهتره 

هی خواهر همه چی پولی شده بلانسبت اگه کسی بمیره وسط خیابون تا پول ندی خاکش نمیکنن باید جسدش بگنده دکت ...

بنده خدا مامانت قلبم مچاله شد براش

چند سالشه؟

اگه سنشون بالاست عذابش نده با عصب کشیو اینا همرو بکش مصنوعی بذار