2777
2789
عنوان

کدوم دستگاه واسه لیزر بهتره

131 بازدید | 21 پست

یه جا می‌خوام برم، توی سایتشون دستگاه رو این نوشته:

• از بین بردن موهای زائد با دستگاه کندلای امریکایی 2017 با ترکیب دو لیزر الکساندرایت و Nd yag  برای انواع موهای کرکی و ضخیم با پاشش خنک کنندگی در 3 مرحله با کمترین درد و بدون عوارض
  • تجربه داشتید؟!
  • بهتر از اینم هست با نه؟!!!
آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطعا کندلا بهتره فقط ب قول دوستمون ۲۰۱۷ نباشه

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
وای ۲۰۱۷ چرا ، الان تو ۲۰۲۴ هستیم 😂

منم تعجب کردم خیلی قدیمیه🤦🏻‍♀️💔

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
کندلا اما دروغ میگن مخصوص موهای کرکی و فلان هیچچچچ دستگاهی برای موی کرکی ساخته نشده هنوز موهای کرکی ...

می‌خوام نزدیک خونه برم

اینجا بیمارستانه نزدیک خونمون

خیلی هم تمیزه، اما دستگاهش نا امیدم کرد 

منم تعجب کردم خیلی قدیمیه🤦🏻‍♀️💔

بگرد مرکزی که دستگاهش جدیدتره برو اونجاا

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
بگرد مرکزی که دستگاهش جدیدتره برو اونجاا

دارم می‌گردم

فعلا به خاطر دردش دودلم

اما خب خیلی پشمالوعم😭😅🤦🏻‍♀️💔🥲

دارم می‌گردمفعلا به خاطر دردش دودلماما خب خیلی پشمالوعم😭😅🤦🏻‍♀️💔🥲

من قبلا با کندلا ۲۰۱۹ میرفتم وای نگم برات یعنی هربار به غلط کردن میفتادم اشکم در میومد

ولی بعدش با ۲۰۲۲ یا ۲۰۲۳ بود رفتم خیلییییی دردش کمتر بود و کاملا قابل تحمل بود برام

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

یه مرکز معتبر پیدا کن برو

جایی ک اولش بری پبش یه متخصص پوست اون پوستتو ببینه یا مشاوره بده بهت و بری

من رفتم

دستگاه معرفیم نبودش جنسیس پرو بود و میگفتن دردش خیلیی کمه ، جلسات اولش ک هیچ دردی نداشت

رولی بودش

دستگاه الکس هم داشتن شاتی 

خود دکتره گفتم الان میگه الکس چون گرونتر بود ولی پوستمو دید گفت برو رولی جنسیس

اینجا یا توی اینستا همه میگفتن نه رولی اشغاله

چمیدونم الکی بهت گفته بری رولی چون خرج دستگاه الکس زیاده چراغ فلان داره کلی پول تعویضشه

خب قیمت دوتاشون متفاوت بود رولی ارزون تر بودش

ولی ولی

همونی ک دکتر بهم توصیه کرد رو پیگیری کردم

جلسه چهارم پنجم خوب جواب گرفتم

دست و پا ک اصلا دردی نداشت

بیکینی و زیر بغل یکم درد داشت

ک بیکینی دردش کم بود و قابل تحمل در حد گز گز ساده

اونم جلسه ۴ و ۵ فقط ک کامل از بین برد

من قبلا با کندلا ۲۰۱۹ میرفتم وای نگم برات یعنی هربار به غلط کردن میفتادم اشکم در میومدولی بعدش با ۲۰ ...

من تنبلی تخمدانم دارم

نمی‌دونم چه غلطی کنم دیگه

یه مرکز معتبر پیدا کن بروجایی ک اولش بری پبش یه متخصص پوست اون پوستتو ببینه یا مشاوره بده بهت و بریم ...

مرسی گلم بابت راهنماییت🙏😘💕🥰🩷

من تنبلی تخمدانم دارمنمی‌دونم چه غلطی کنم دیگه

منمم دارم ولی حتما برو لیزرو

زندگیت به دو قسمت قبل لیزر و بعد لیزر تقسیم میشه 😂😬