2777
2789
عنوان

🏁 آیا گوشی بلااستفاده تو خونه دارید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 44 پست
میتونی یه گوشی عالی و با کیفیت بهم معرفی کنی که ارزش هزینه کردن داشته باشه

سلام

بله

سقف قیمت رو بفرمایید تا راهنماییتون کنم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط با قطعات دسته دوم کار می کنید؟ اگه واردات قطعات از چین خواستی اسم قطعه رو بگو تا قیمتش رو تحویل ...

سلام

هر کالایی بخوایم؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام هر کالایی بخوایم؟

بله. هر کالایی که بخواهید

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
سلام تبلت لنووA3500 میگن هاردش سوخته و گیر هم نمیاد  چند می ارزه؟

سلام

بله ال سی دیش سالم باشه ۱۳۰

من ی گلکسی s2 دارم ک فقط شارژ نمیشع  چند ازم میخرین؟؟؟

سلام

۲۰۰ اگر تعمیر نرفته

بله. هر کالایی که بخواهید

چه خوب

مممون میشم تل پیام بدید یا اس بدید که شمارتون رو داشته باشم

09333

320

1212

ی گوشی نوکیا دکمه ای دارم نمیدونم مدلش چیه😁 ی glx مدل T1 ک صفحه لمسیش کار نمیکنه چند می ارزن

عکسشو تللگرام محبت کنید

0933320

1212

در خدمتم

ببخشید من یسوال ازتون داشتم

بین هواوی (البته مدل های جدیدش مثل p30 لایت و nova 3i و y9 2019) و سامسونگ سری a کدوم بهتره

اگ نظرتون رو هواویه بین این سه تا مدل ک گفتم کدوم؟

و اگ نظرتون رو سامسونگه a30 خوبه؟؟؟؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی