2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
من زود پزم هم میخوام بدم به یه خانم بچه دار برای سوپ بچه استفاده کنه . دارم دنبال کسی می گردم که لاز ...

گل گفتی واقعا وقتی پیگیری میکنن من صورتم سرخ میشه از خجالت و استرس که اگه الان ناراحت شه چی بگم و چیکار کنم!

سلام دوستان .چه تاپیک خوبی .واقعا عالیه ..منم خلوتی رو خیلی دوست دارم .منتها یه جای کارم میلنگه واون ...

عزیزم اگر تمیز و مرتب هستن و هنوز قابل استفاده ن بذار تو پلاستیک بذار دم در، در عرض پنج دقیقه ناپدید میشه. قیچی نکن که کس دیگه ای بتونه استفاده کنه و خیرش بهت برسه

البته قبلش حتما وقت بذار یکی یکی بررسیشون کن و ببین واقعا بهشون نیاز داری یا نه، که بعد از رد کردنشون پشیمون نشی

از خروجی هات هم دوس داشتی عکس بذار برای بقیه دوستان انگیزه بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگر تمیز و مرتب هستن و هنوز قابل استفاده ن بذار تو پلاستیک بذار دم در، در عرض پنج دقیقه ناپدید ...

ممنونم عزیزم چقد قشنگ گفتی انگیزه گرفتم .کارکرده هستن لباسها .

👩‍❤️‍👨
عزیزم اگر تمیز و مرتب هستن و هنوز قابل استفاده ن بذار تو پلاستیک بذار دم در، در عرض پنج دقیقه ناپدید ...

البته دو تا بافت دارم نو هستن که اندازم نمیشن .با سه تا شلوار .اونارو می‌خوام بدم به برادرزادام

👩‍❤️‍👨
عالی✨خسته نباشی

ممنونم عزیزم

خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی  نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن                          حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم  یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم 
دوستان من ازکجا شروع کنم برای لباسها ‌.میشه کمکم کنین 

ببین من خودمم تو زمینه لباس اصلا مینیمالیست نیستم 

اگه لباسات خیلی زیادن میتونی لباس هاتو دسته بندی کنی مثلا شال، پالتو، مانتو و ... و هرروز یه دسته رو بررسی کنی و یکی یکی ایتم هارو بررسی کنی و اونایی که خیلی کهنه شدن که میرن خروجی. اونایی که هنوز قابل استفاده ن هم اگه دوسشون داری و باهاشون راحتی نگه دار و اگه فکر میکنی دیگه نمی پوشیشون یا دوسشون نداری یا تو یک سال گذشته استفاده نکردی بذار تو یه پلاستیک و بده به کسی. 

بعضی لباس ها هم ممکنه به زمان بیشتری برای تصمیم گیری نیاز داشته باشی، اونارو بذار تو یه پلاستیک و بذار تو کمدت یا انباری بمونه، بعدنا اگه دیدی خیلی وقته سراغشون نرفتی اونارو هم میتونی رد کنی بره یا بعضی ایتم ها که تو این مدت بهشون احساس نیاز کردی رو میتونی دوباره برگردونی تو کمد لباسات 

پی نوشتت رو باید بزنم سر در خونه مون🤣

وای عزیزم 😄 کاش میشد . جدی وقتی یه چیزی به ادم میدن هی سراغش رو میگیرن ، بابا دیگه خریدی براش ، دادی بهش رفته ، هر وقت میری خونه اش سراغش رو می گیری ؟ حاضر غایب میکنی ؟ من حتی لباس و روسری که بهم میدن چند بار جلوش میپوشم یا باهاش عکس می گیرم و براش میفرستم ببین لباس تو ، روسری تو ، ببین چقدر قشنگه ، دستت درد نکنه ، خیلی زحمت کشیدی . دوباره چند وقت دیگه میپرسه کو ؟ کجاست ؟ یعنی من هر روزکه طرف رو میبینم باید لباسش تنم باشه یا روسریش سرم باشه یا اون شیرینی خوریه همیشه سر میز باشه حتی اگه شیرینی نداشته باشم و توش سیزی خوردن بذارم 😄فقط باشه .

خروجی های دیشب من از تمیزکردن اتاق دو جوجه هام☺️☺️☺️چهارتا ماشین اسباب بازی که شیکسته بود ...دوتا پلاستیک پر از کاغذ واین دفترچه های ضمانت و راهنما ی وسایل که ۸ ساله از گارانتیشون گذشته ...دوتا پلاستیک لباس از دوتا بچه ها .و یه سبد پارچه ایی لباس که گوشش پاره شده بود.و یه پلاسیک اشغال 😬😬😬😮‍💨😮‍💨نمیدونم من که همیشه مرتبم این پلاستیک اشغال از کجا اومد

خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی  نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن                          حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم  یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم 
گل گفتی واقعا وقتی پیگیری میکنن من صورتم سرخ میشه از خجالت و استرس که اگه الان ناراحت شه چی بگم و چی ...

منم هزار بار میمیرم و زنده میشم ، طی سالها یه رفتارهایی یاد گرفتم ( البته با چهره برافروخته و قلب تپنده و چشمان شرمسار انجام میدم که فکر کنم بیفایده است و طرف میفهمه هدیه اش رو دادم رفته 😄) که بد نیست به تو هم یاد بدم شاید به دردت خورد 😵‍💫

اگه پوشیدنی باشه میگم اندازه ام نیست ، یا کسی از من قرض گرفت و پس نداد .

اگه وسایل خونه باشه میگم شکست یا الان یادم رفت استفاده کنم وگرنه هر روز از صبح تا شب دارم ازش استفاده میکنم 😄

کلا چون هدیه دهنده رو دوست دارم به یک دروغگوی کارکشته تبدیل شدم متاسفانه که از خودم شرمنده ام واقعا . چون خیلی سعی میکنم دروغ نگم تو زندگی اما این یکی از دست من خارجه .

سلام دوستان .چه تاپیک خوبی .واقعا عالیه ..منم خلوتی رو خیلی دوست دارم .منتها یه جای کارم میلنگه واون ...

اینکه لباسی که دیگه قابل استفاده نیست قیچی یا پاره کنی خیللللی کاربردیه

شروع کن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
اینکه لباسی که دیگه قابل استفاده نیست قیچی یا پاره کنی خیللللی کاربردیه شروع کن

حیفه ، بذارین نیازمندان استفاده کنن .

بذارین تو یک نایلون و از دسته سطل زباله های خیابون اویزون کنید ، شاید به درد زباله گردها خورد .

اگر هم ظاهر خوبی داره ، بشورین و تا کنید بدین به افراد فقیر و ازشون بخواین برسونن به دست افراد نیازمند ، این شکلی ته دلشون هم شاد کردین و بهشون اعتماد بنفس دادین که من به چشم نیازمند به شما نگاه نمیکنم .

⚘️