من از سه چهار سالگی کمد اتاقم رو مرتب می کردم . مینیمال بودم اون زمان که مینیمال مد نبود 🤭 کارهایی بچگی میکردم که هیچکس از من کمک نمی خواست چون اولین سوالم این بود که اینو استفاده نمیکنی چرا به کسی نمیدی که استفاده کنه ؟ کلا حتی مینیمال ترین افراد هم اگه از من کمک بخوان ، براشون ۴ تا کیسه وسایل غیر قابل استفاده از خونه شون در میارم 😄 .
از هدیه بیزارم خودم فقط پول میدم حالا هر چقدر کم اما میگم یه شال یا لوازم ارایش یا کیف به سلیقه من به چه درد طرف میخوره .
اصلا خرید نمی کنم مگر چیزی تموم بشه ، مثلا چهار تا مداد چشم سبز و بنفش و مشکی و قهوه ای دارم تا تموم نشن نمیخرم که اونم چون کم ارایش میکنم سالهاست دارم .
برای خرید مدتها فکر میکنم و همیشه بیرون میرم هیچی نمی خرم جز مواد غذایی .
الان مدتهاست چیزی برای خونه یا خودم نخریدم ، همیشه همون ها رو مرتب و تمیز میکنم و استفاده میکنم . اما به جاش خروجی دارم همیشه . خواهرم میگه همه خونه هاشون به مرور زمان شلوغتر میشه مال تو مدام خلوت تر میشه 😊 .
راستی از وسایل تزیینی بدم میاد ، هر چی هم دارم کادوئه ، خیلی کم هستن اما دلم میخواد بدم برن فقط از اینکه طرف ناراحت بشه می ترسم .
توی اتاق خوابم فقط یه تخت هست و کتاب ها و لوازمم توی کمدهستن .
من حتی کتاب هایی که میخونم کارتون میکنم و وقتی کارتون پر شد می برم کتابخونه ها یا زندان . گاهی هم دوتا کتاب میذارم تو ایستگاه اتوبوس که هر کس دوست داره برداره بخونه و اگه نخواست دوباره بذاره تو ایستگاه برای نفر بعدی (صفحه اول کتاب می نویسم اینو که وقتی خوندیش لطفا بذارش تو ایستگاه برای نفر بعدی ) .
الان هم سالهاست توی صندوق عقب ماشینم یه کیسه هست که هر وقت چیزی تو خونه لازم نیست ، میذارمش تو اون کیسه . وقتی پر شد ، اگه خوب و قابل استفاده باشن که میدمش به نیازمند ( ضمنا به نیازمند هم خجالت میکشم بگم بفرمایین برای شما ، همیشه میگم ببخشید شما کسی رو میشناسین که اینا رو استفاده کنه ؟ ) و اگه زیاد نو نباشن ، میذارم کنار سطل زباله بیرون ، برای افرادی که زباله ها رو جمع می کنن .
درسته که لباس ها رو دستمال کنید برای شما بهتره و دستمال نظافت دیگه نمی خرین اما برخی لباس ها رو بدین کسی استفاده کنه بهتره تا دستمال بشه ، برای خیلی از عزیزان سخته تهیه لباس و پوشاک .
موفق باشید عزیزان .