2777
2789
عنوان

تو این شرایط درسته تموم کنم ❓❓📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 66 پست
به نظرم واقعا کسی رو بلا تکلیف گذاشتن اصلا خوب نیست خب نمیخوای رک و رو راست بگو

قبلا بهش گفتم رابطمونو تموم کردم گفت نمیتونه ازم بیخبر باشه هفته ای یبار پیام میده حالمو بپرسه ولی باز رابطمون جوش خورد نمیدونم چیکار کنم

چه مثِ نازم 🦩
خوب ولی الان تموم نکن بزار کنکور شو بده توام حالت و ب اون بگو بتونه آرومت میکنه دیگ

اگه بکسال دیگه باهاش باشم غیرممکنه بتونم ولش کنم همین الانم سخته خودمم موندم چیکار کنم 😭

چه مثِ نازم 🦩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی یکسال دیگه بشدت بهم وابسته شدیم شاید حتی عشق بینمون بوجود بیاد هر چند الانم ی حسایی هست

آسیب میبینه اگه تموم کنی شاید باهات حالش خوبه و انگیزه میکیره ازت برای درس خوندن 

ایندشو لاقل خراب نکن 

بزار با وجودت درس بخونه قبول بشه گناه داره اوضاع جامعه خرابه فقط باید درس خوند کشید بالا خودتو 

اگه ولش کنی فکرش داغون میشه درسشم پر

تو اگ نمیخواستی باهاش باشی همون اول ک میترسیدی باید عقب میکشیدی الان هم اگ میخوای بکشی کنار بزار شرا ...

عزیزم من بهش گفتم بالاترم توضیح دادم ما رابطمونو کلا تموم کردیم گفتم تو مذهبی من کنار نمیام اون گفت اصلا نمیتونه ازم بیخبر باشه هر طور شده هفته ای یکبار پیام میده کلی اصرار کرد منم قبول کردم متاسفانه باز کم کم رابطمون جوش خورد وگرنه همه چیزو من بهش گفتم 

چه مثِ نازم 🦩
ی مدت هم باهاش باش بعدش تصمیم بگیر اصلا شرایط ت چجوره ک نمیتونی باهاش بمونی

میگم که اون مذهبیه یه شهر دوره اصلا مشخص نیست ایندمون چی بشه من تا الان همه جوره پاش موندم با این از هر نظر من بهترم ولی اصلا اینارو نادیده گرفتم چون فقط پسر خوبی بود مثل بقیه پسرا نبود میترسم اخرشم بیاد بهم بگه من خانم چادری میخام فلان یبارم به شوخی گفت طرفش میخاد چادری باشه و هم فاز خودش بعدم رابطه مجازی خیلی سخته بعد کنکورم میخاد بره خدمت 😭

چه مثِ نازم 🦩
خب کاری نکن چرا میخای اینکارو کنی هم به خودت هم اون آسیب بزنی؟اگه دوسش نداری که هیچ

عزیرم پیام بالارو بخون توضیح دادم چرا نه من بهش حس دارم اتفاقا 💔💔💔

چه مثِ نازم 🦩