2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
بچه ها من اینجا خیلی پرحرفی می کنم به خانمی خودتون ببخشید چون استراحتم تنها سرگرمی ام‌گوشیه اونم چند ...

من صبح تا شب دیگه فقط میام اینجا 😁

از من که پرحرف تر نیستی عزیزم اتفاقا استفاده میکنیم از نکته ها و پیشنهاداتت. مرسی که هستی شادی جان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه عکس بدین.

عزیزم الان از سفره خودم عکس نتونستم بگیرم 

ولی از نت واست گرفتم

من چندتا از همین ها دارم 

قلمکار ها یکم بزرگ تر هست واسه مهمونی عالیه 

سفره یزدی ها رو یک دونه هم توی ماشین دارم واسه خرید نون 

بچه ها یه خانم مینیمالیست هست تو اینستاگرام (پونه باقری) هزارتا فالور بیشتر نداره

من خونشو خیلی دوس دارم خیلی مینیماله و حس خوبی بهم میده هم خودش و هم خونه ش و همه زندگیش از رو نظمه و مرتب و تمیزه 

اگه دوس داشتین برین ببینین 

اسم پیجش خونه مونه

بچه ها یه خانم مینیمالیست هست تو اینستاگرام (پونه باقری) هزارتا فالور بیشتر نداره  من خونشو خی ...

گلم آدرس پیجشو بزار. 

اون لیلی دیلی رو هم سر همون مواضعش انفالو کردم .

دنبال ی پیج مینیمالیست هستم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
عزیزم  میدم مامانم چون اونم چهارتا داره جفت میشه باهم

منم سرویس اش تو جهیزیه اش دارم.

البته کامل نیست انقدر غر می زدم نمی خوام نمی ذاشتم مامانم بخره.الان دیس ونمکدون وقندونش ندارم.

مبارک مادرتون باشه کی واجب تر از مادر

شادی صدام کنید

من آبی اش دارم ۲۰ در ۲۰ ولی فقط برای عکاسی وسفره های مناسبتی استفاده می کنم نمی دونم روزمره چطوری میشه استفاده کرد

بچه ها اگه میز نهارخوری دارید حتما استفاده کنید.هم برای پیشگیری از پادردتون خوبه هم نیاز نیست بشیتید وپاشید از پاک کردن وشستن وخرید سفره هم راحت می شید.

شادی صدام کنید
این کشو نایلونهامه نایلونهای میوه رو گره درشت میزنم که حجمش کم شه و مرتب بمونه. برای سطل سرویس ها و ...

ماشالا چه با سلیقه 

من در حال حاضر اگه بخوام عکس بزارم از کشو کمد ها در مقابل این حجم از مرتبی شما ها آبروم می‌ره🤦🏻‍♀️😭

از بس همه چی تو هم چپیده😑💔