2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737868 بازدید | 44694 پست

بچه ها من اینجا خیلی پرحرفی می کنم به خانمی خودتون ببخشید چون استراحتم تنها سرگرمی ام‌گوشیه اونم چندتا تاپیک مفید فقط می رم

که یکی اش این تاپیک.شوهرم هی میگه گوشی بذار کتار ضرر داره ولی بدون گوشی اصلا زمان نمی گذره

شادی صدام کنید
آفرین😍

😍🤍🦋🌱

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله. البته اجباری نیستا خونه خودتون هر جور دوست دارید بچینید ولی من کلا به درب داخلی کابین ...

پس من هنور درست مینیمالیست بودن رو درک نکردم و نشناختم خوبه راهنمایی میکنید آخ منم سبد کنار سینک داشتم واس شستن ظرف رد کردم رفت جا لیوانی هم دارم خیلی رو مخمه باید کم کم بذارمش کنار لیوان ها بذارم آبچکاندوتا دیس سالاد و یه دیس کوچک دوتا سس خوری(از اینا حدود هشت تا داشتم برای مهمان به مرور شکستن تا اینکه دوتاش موند دیگه نمیخرم خودمون سالاد فصل ماهی یکبار میخوریم علاقه نداریم برای مهمان هم سس هزار جزیره میخرم که نیاز نیست بریزم سس پاش و سه تا بشقاب رولت خوري (از اینا بیست و سه تا داشتم برای مواقع تولد بچه هام توش برش کیک میذارم و مواقعی که حلوا نذر داشتم حلوا میذاشتم واسه همسایه ها ظرف یکبار مصرف نمیخریدم بیست تاش نگه داشتم سه تاش رد میکنم بره )و چهارتا چوب ازاینا که مدل قاب هست شکسته خواستم چسب بزنم دیدم نمیتونم تحملش کنم رو دیوار باشه اینا خروجی امروزم بود +استخر بادی بچه ها که هر جور خواستم درستش کنم نشد سوراخ ریز زیاد داشت گذاشتم خروجی

ممنون از پیشنهادتون. دقیقا همینکارو میخوام بکنم. مثلا آبکش استیل مینیمالتر از پلاستیکیه چون دوامش ب ...

استیل خیلی خوبه 

من اگه الان میخواستم چیزی بخرم قطعا همه چیزا از قبیل سینی و قابلمه و تابه و حتی قیف و جامایعی و این چیزارو هم استیل برمیداشتم چون یه چیز عمریه و اصلا خراب نمیشه

راحت هم تمیز میشه و مثل روز اولش میشه 

من نه جالیوانی دارم نه سبد کنار سینک فقط یه جاقاشقی دارم که وقتی قاشق چنگالا رو از توش خارج میکنم م ...

چقدر عالی من تو نمای اشپزخونه این هاست

مایع ظرفشویی،جای قلشق چنگال،ماکروفر ،روغن مایع وروغن زیتون‌که‌کنار ماکروفر گوشه است دید نداره.جای نمک وفلفل وزردچوبه قبلا کنار گاز بود برداشتم گذاشتم تو کشوی اول نزدیک اجاق گاز.

الان چیزی که تو اشپزخونه اذبتم می کنه تعداد زیاد گلدون هاست همسرم بی رویه گل می خره

شادی صدام کنید
یونیک اصل دیگه نیس متاسفانه. من خودم آبکش و لگن کوچیک برند برابانتیا دارم ولی خیلی گرونه. باید برم ...

اصل و غیر اصل رو از کجا میشه فهمید؟ 

برا من روش زده یونیک طوری هم نشدن تو این یه سال 

پس من هنور درست مینیمالیست بودن رو درک نکردم و نشناختم خوبه راهنمایی میکنید آخ منم سبد کنار سینک داش ...

این سس خوری های گل سرخی می خوای بذاری خروجی یا بفروشی؟

شادی صدام کنید
دوستان من یه سفره ۲ متری و یه سفره ۴ متری برای مهمان دارم. الان سفره ی روزمره م خراب شده. به نظرتون ...

من برای خودم و مهمون سفره پارچه ای دارم 

هم از این سفره یزدی ها و هم سفره قلمکار 

خیلی خوبه هر وقت لک بشه میشورم و دوام عالی داره 

اصلا سفره پلاستیکی ندارم 

سفره چهارمتریت رو اگه یه متر ازش قیچی کنی کوچیک نمیشه برای مهمون؟  اگر نمیشه که قیچی کن دیگه ...

مطمئن نیستم میترسم قیچی کنم پشیمون شم. این سفره بزرگم سالی یکی دو بار کاربرد داره. یه دلم میگه قیچی نکن نگه دار یه دلم میگه تو مهمونیها دست تنهایی کمتر کسی پا میشه کمکت بده از سفره یه بار مصرف استفاده کن بره. 😬

من برای خودم و مهمون سفره پارچه ای دارم  هم از این سفره یزدی ها و هم سفره قلمکار  خیل ...

بله ممنونم تا حالا ازشون نگرفتم نمیدونم چطورن ولی فکر کنم متراژشون کمه و برا تعداد کم مناسبه.