2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
دوستان نظرتون در مورد این نظم دهنده ها چیه؟ برای جای ادویه و دمنوش میخوام.

من خودم با شیشه راحت ترم. منظورم اینه که جدا جدا باشه. مامان من از اینها دارن. چیز زیادی توش جا نمیشه و باز باید تو شیشه اضافه ی ادویه ها رو بریزن البته مامانم به مقدار زیاد خرید میکنن. 

من تاحالا نداشتم ولی فکر میکنم استفاده ازشون راحت نیست مثلا قاشق بذاری داخلشون ادویه برداری تا برسی ...

مامان من حدود ده ساله از اینها داره. الان کهنه شده نسبتا. آره این که میگی درشون خوب کیپ نمیشه هم هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قابلمه یک سرویس 5 تایی دارم  3 تا هم تکی که  یدونه که بزرگه برای مهمانی بزرگ در حد 25 ...

من اونقد دوست دارم لباسشویی از آشپزخونه حدف بشه ولی جایی ندارم به جز اینکه بره کنار روشویی که اونجام یه لباسشویی دوقلو دارم جا نمیشه 

من اونقد دوست دارم لباسشویی از آشپزخونه حدف بشه ولی جایی ندارم به جز اینکه بره کنار روشویی که اونجام ...

ما هم فضای اختصاصی براش نداشتیم 

چون اینجا دو تا حموم داشت یکی رو اختصاص دادیم به این کار 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
من تاحالا نداشتم ولی فکر میکنم استفاده ازشون راحت نیست مثلا قاشق بذاری داخلشون ادویه برداری تا برسی ...

من یه نه کشو رو دارم داخلش وسایل ریز مثل دست کلید اضافی نخ سوزن هام کش مو خودم و دخترم +چسب +ساعتهام+ژیلت اصلاح واسه همسرم بعد گذاشتم توی کمد  این چیزای ریز ریز رو خیلی خوب سرسامون میده ولی برای ادویه خوب نیست برای دمنوش بهتره چیزایی که هفته یک دوبار استفاده میشه خوبه مامانمم داره ادویه هایی که خیلی دیر ب دیر استفاده میشه رو ریخته داخلش 

این کشو نایلونهامه نایلونهای میوه رو گره درشت میزنم دوباره برای سطل سرویسها و زباله خشک استفاده میک ...

چه خووووب 

نایلون ها کابوس من هستن، هرررر جور میزارم باز بچه ها بهم میریزم 

خرید به عهده ی همسر و پسر بزرگم هست، بعد خرید همینجوری نایلون هارو میریزن تو کابینت، موقع برداشتن هم همه رو بهم میریزن 

همسرم هر روز قابلمه غذاش رو میزاره تو یکی از این نایلون ها و میبره و من هر روز میدونم باید بعدش برم یه سر بزنم و مرتب کنم اونجا رو 😑

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
چه خووووب  نایلون ها کابوس من هستن، هرررر جور میزارم باز بچه ها بهم میریزم  خرید به عهده ...

مال منم همیشه به هم میریخت

چند ساله اینجوری گره میزنم مرتب تر می مونه. حتی بریزن بیرون هم باز بذارین تو کشو قیافه ش خیلی به هم ریخته نمیشه