2777
2789
عنوان

بعضی از اعتقادات یدیمی خرافه نیست(چیز عجیبی ک من دیدم)

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 65 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دور و بر ما تخت و گهواره و کلا اتاق آماده میشه قبل از زایمان، این اتفاقا نبوده

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
2803
منم هفت ماهگی تخت بچه مو گذاشتم کلی هم اویز و ماویز و داستان بالا و داخلش بود یعنی کلا اتاقش کامل بو ...

عزیزم من گفتم جایی ک از این اعتقادا باشه اتفاق میفته

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش☺
2804

اینا همش خرافاته. کسی که نماز بخونه ردش هیچ تاثیری نمیزاری حتی سحر و جادو هم روش اثر نداره .من یه ماهه تخت بچمو چیدم هفته ای دو شبم تنهام

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

منم باشما موافقم من نه اعتقاد دارم نه خیلی اهل ترسیدن هستم برای همین خودم و اطرافیانی که به حرفشون اعتماد دارم اصلا چیزای ماورایی  ندیدیم چله و این چیزاهم هیچکدوم رعایت نمیکنیم و اصلا یادمون نمیمونه .همه چیز به اعتقاد و تلقین هست

حال متکلم از کلامش پیداست
شاید اثرات تلقین مادر بزرگتون بوده. بهرحال اینویزارو نه میشه رد کرد نه باور کرد. به نظر من دامن نزنی ...

من میگم مثلا میری دکتر اعتماد کنی ک خوب میشی راروهاتو میخوری تلاش میکنی برا این اتفاقا هم انگار چون اعتقاد داری منتظری اتفاق بیفتن و خلاصه این جن و اینا هم خب هستش دیگ

2805

پس اعتقاد نداشته باشیم تا یرمون نیاد...

چون تلقین خیلی کارا میکنه

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
وا خب الان همه از ۷ ماهگی دیگه سیسمونی رو میخرن و میچینن یعنی خونه همشون جن میره😅

اگ دقت کنی گفتم اینجا اینجور اعتقاد دارن

2801