2777
2789
طرف حروم زادس بی ذاته من دورو هستم؟چی میزنید جنسش نابه

عزیزم مگه نمیگی حد و‌مرز دارم حتی به شوهرم اجازه نمیدم ازم سواستفاده کنه خب منم جواب همین حرفتو دادم دیگه چرا بهت برمیخوره

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل این ادم هایی هستن که باهاشون صمیمی بودی دردودل میکردی بعد میونتون که خراب میشه همه چیو میزنه تو ...

باشه من تاوانشو میدم شما غصه نخور

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

2803

دوستان اینقدر نگید جمع کنید برید یا جمع کنن برن 

مذهبی غیر مذهبی همه ما تو این کشور سهیم هستید هیچ گروهی نباید به اون یکی بگه برو یا نرو یا بمون 

زشته واقعا😐😐

کوروش بزرگ هم راضی نیست به این کارا که به یکی بگی برو از ایران

و اونایی که به اسلام اعتقاد دارن اسلام دین اخلاق مداری هست نه گفتن جمع کن برو و این چیزا 

من واقعا طرف انسانیت هستم نه طرف عقیده خاصی

با هم مهربون باشیم شاید فردایی نباشیم

خیر کار ندارم تو عقاید پوچشون غلط بزننالبت براشون امد داره چون جیبشون پر میشه

انقدر تهمت نزن.کسی که از مذهب سواستفاده کنه برا پول اون مذهبی نیست ..مذهبی نما هست 

یک مثال میزنم یکی ازشاگردهای طلبه یک عالمی  دزدی میکنه اطرافیان میگن اقاطلبتون دزدی کرده عالم  میگ طلبه دزدنیست باردوم میگن اقا دوباره دزدی کرد طلبه ..باز میگن طلبه دزدنیست .برای بار سوم میگن طلبه تون دزدی کرد ..عالم میگن نگین طلبه اون دزد هست تو لباس طلبگی ..حالا این حکایت بعضی مذهبی نماهای جامعه شده ک متاسفانه دیدگاه افراد رو به افراد واقعا مومن و پاک هم بد کردن

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
2804
ربطشو توضیح بده من متوجه نشدم

ربطی نداره گلم تو گفتی من حد و مرز دارم خط قرمز دارم به شوهرم نمیزارم از حدش رد شه و منظورت این بود ادم بی بند و باری نیستی اما یکی اومد اختلافاتت با شوهرت که دردو دل کردی تو نی نی سایت مثل کلی ادم دیگه  رو کوبید بهت یعنی شوهرت ازت سو استفاده کرده و چی داری میگی درحالی که منظورتو درک نکرده و فقط از روی عاجزی رفته جاسوسی ببینه دردت تو زندگیت چی بوده ازهمونجا تورو بکوبه اما نمیدونه رفتارش چقدرزشت بود وواقعا بی لول بود🤣🤦‍♀️به دل نگیر نفهمید حرفتو بزار به حساب درک پایینش

ربطشو توضیح بده من متوجه نشدم

نمیخام بحثو بیشتر باز کنم اما حالا که خودت دوست داری بهت میگم کسی که حد و‌مرز برای خودش قائل هست و اجازه نمیده کسی از اون فراتر بره اجازه خیانت و کتک زدن هم نمیده مگر اینکه اینا جز خط قرمزاش نباشه حالا ربطشو متوجه شدید یا بیشتر توضیح بدم

مهم نیس سایت کار آمدی نیست برام

هدفت از تاپیک امیدوارم چیزی که فکر میکنم نبوده باشه (اختلاف بین مذهبی و غیر مذهبی )

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
2805
من حال ندارم حتی یه اسمشو بخونم واقعیت چی رو به رو شم.ببین از یه سنی به بعد کاملا بیخیال زندگی میکنی ...

عزیزم صبح تا شب اسم این عنتر منترا تو گوشمونه چرا نباید حعظ باشیم دوما ،اگر امثال شما گوشتون فقط دنباله رسانه ها نبود کمی هواس جمع بودید وضع کشور این نبود

2801