2777
2789
عنوان

بعضی از اعتقادات یدیمی خرافه نیست(چیز عجیبی ک من دیدم)

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 65 پست
عزیزم پزشکا کلا این چیزها رو رد میکنن ولی جریان اون زن ک دکتر بود و روحش تسخیر شد رو شنیدی؟

نه تو رو خدا تعریف نکن 😂

میگم که من رد نمیکنم ولی خب خیلیا بعد از مراحل درمان دیگه ندیدن اون چیزا رو این یعنی این چیزایی که میدیدن ذهنی بوده نه واقعی

اگه ماهی بشی دریا میشم ، اگه ماه بشی آسمون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تو رو خدا تعریف نکن 😂 میگم که من رد نمیکنم ولی خب خیلیا بعد از مراحل درمان دیگه ندیدن اون چیزا ...

ارع بیشتراش بخاطر افسردگی یا مشکل روانی ولی خیلیا هم واقعا میبینن

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش☺

حدود8سال پیش دایی وشوهرخاله ام باچندتا بنا ی دیگه روبه مدت40روزبردن کربلا تااونجا به صورت داوطلب کاربنایی انجام بدن،اینم بگم داییم ادم انچنان مذهبی نیست معمولیه.تعریف میکردکه یکی از کسایی که موقع بنایی باهاش کارمیکرده یه مردحدودا58ساله بودهکه فوق العاده ادم باایمان وخوبی بوده نمازش هم ترک  نمیشدهباهمون اقاروی داربست بوده که یه دفعه بهش داییم میگه اون کبوتررونگاه کن داییمم گفت منم هرچی نگاه کردم کبوتری ندیدم بهش گفتم کجاس پس؟ اونم اصرارداشته که کبوتر روی میله اونطرف داربست نشسته چطورتونمیبینیش؟بعدشم رفته که اون کبوتروبگیرش که بعدازچندقدم  یهدفعه ازروی تخته داربست میفته ومیمیره. داییم میگفت حتی بعد ش از هرکس که اونجا باما کار میکرده سوال کردم هیچکس کبوتری ندیده بود. 

2803
حدود8سال پیش دایی وشوهرخاله ام باچندتا بنا ی دیگه روبه مدت40روزبردن کربلا تااونجا به صورت داوطلب کار ...

عزراییل کشتشه یا کبوتر.‌‌.‌‌بعضیا ب درجه ای میرسن ک چیزای میبینن ک ما نمیبینیم

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش☺