2777
2789

هم با این تاپیک ها و با این شانس گهی ک من دارم هم از ازدواج میترسم

هم از تنها موندن

بااینکه خواستگار درست حسابی هم ندارما

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

حق داری ولی تنهایی خیلی بهتره نا ازدواج ناموفق داشتن

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به غیر از خیانت اونم چند مورد کوچیک هیچ کدوم از چیزایی که اینجا میخونیو تو اطرافیان ندیدم خودمم خدا رو شکر تقریبا مشکل رفتاری تو. همسرم ندیدم. 

اگه یه ازدواج خوب میخای سعی کن سطح اجتماعیتو ببری بالا با ادمای درست نشست و برخاست کنی

2803

ساعت ۴ صبح؟؟ بیدار شدی یا بیدار موندی؟ 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
حق داری ولی تنهایی خیلی بهتره نا ازدواج ناموفق داشتن

دقیقا:) 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
من به غیر از خیانت اونم چند مورد کوچیک هیچ کدوم از چیزایی که اینجا میخونیو تو اطرافیان ندیدم خودمم خ ...

چطور ببرم بالا چیکار کنم دقیقا 

وقتی خانه داری رو تنتخاب کردم چون مجبورم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
2804
ساعت ۴ صبح؟؟ بیدار شدی یا بیدار موندی؟

موندم

الان منبا شوق و ذوق انتخاب کردم چنان ضربه احساسی خوردم که نگو تو نامزدی بهم زدم

اشکال نداره هر جا جلوی ضرر و بگیری منفعته 

پسرای این دوره خیلی بد شدن هععی

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
موندم

الهی🥲

2805
الان منبا شوق و ذوق انتخاب کردم چنان ضربه احساسی خوردم که نگو تو نامزدی بهم زدم

منم🥲 دارم جدا میشم... 

۴سال یا شوهرم دوست بودم تا مطمئن شدم واقعا از ته دل منو میخواد و می‌تونه خوشبختم کنه ازدواج هندونه در بیای واقعا 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
2801