حتمن یه جای خوب برو..براچندم سیکلت میخای بری باهم پری شدیم.امروز5سیکلمونه
اره با همیم.روز۸ میرم ک بنویسه روز ۹ برم
واژینال برم؟یا مطبش شکمی؟
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
حتمن یه جای خوب برو..براچندم سیکلت میخای بری باهم پری شدیم.امروز5سیکلمونه
خودش گفت روز۱۱ بیا ولی میترسم بگذره.نمیدونم ۹ برم سونو یا ۱۰
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خوش به سعادتت عزیزدلم ممنون که دعا کردی برای همه انشاءالله خودتم خیلی خیلی زود بارداربشی باجن ...
فداتشم عزیزم.ممنون
شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمیافته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲
من نوبت گرفتم براروز10پری..من همیشه شکمی میرم واژینال دوس ندارم ولی بچه هاعقیده دارن واژینال بهتره. ...
میرم واژینال😕😕ببین ماه پیش روز۱۱ کیت مثبت شد.نهم میرم سونو میترسم بزرگ بشن زود آزاد بشن