2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7031499 بازدید | 683490 پست

بچه ها جواب آنتی تی پی او من هست ۵.۰۰>

نرمالشم زده ۴۰>

حالا میخوام بدونم تو رنج نرمال هست مال من

تیروئید هم شده ۳.۳۵

نرمالش تا ۴.۷۵ هست 

چطوره بچه ها لطفا اگه کسی میدونه نظرشو بگه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشاالله به سلامتی و مثبت بشی بشن چراغ خونت دلخوشی زندگیت عزیزم

مرسی عزیزدلم

همچنین برای تو 💚

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اره کمک خرجی بود شاید استان ما اینطوری باشه جاهای دیگه داشته باشن

منم پارسال ک زنگ زدم گفتن خیلیا تو نوبتن و الان ثبت نام نمی کنن. منم دیگه یادم رفت امسالم ی پیگیری کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2804
سلام عزیزم خوبی چخبر؟نی نی خوبه؟

سلام ساراجان. قربونت😘 نی نیا تو بهشت خوبن🥰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم برای وام خواستم اینو بفرستم برا هر کی هم لازم بود استفاده کنه حتی اگه وام هنوز دارین میشه باز ...

فاطمه جون عکس برام باز نکرد 

وام فرزندان غدیر هست ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها جواب آنتی تی پی او من هست ۵.۰۰> نرمالشم زده ۴۰> حالا میخوام بدونم تو رنج نرمال هست ما ...

من حس میکنم تیروئیدت عددش بالاس من خودم آز تیروئید دادم عددش اینجوری بالا بود گفت کم کاره تیروئیدت دیگه دارو بهم داد مال منم عددش تو رنج نرمال بود ولی گفت زیاده 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
گیرم که باخته ام !!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد . شوخی که نی ...

الهیییی قربووونت برم.😭 مطمئنم که تو مادر خییییییلی خوبی میشی😭😍

مطمئنم انقد قوی هستی که خیلی زود سرپا میشی. افرین ب عشقی که داری عزیزم❤️

منم پارسال ک زنگ زدم گفتن خیلیا تو نوبتن و الان ثبت نام نمی کنن. منم دیگه یادم رفت امسالم ی پیگیری ک ...

اره ۸۰نفر جلو هستن بعدم گفتن بودجه نیومده ما مدارکو گذاشتیم ولی وقتی نمیدن چه فایده

من حس میکنم تیروئیدت عددش بالاس من خودم آز تیروئید دادم عددش اینجوری بالا بود گفت کم کاره تیروئیدت د ...

اره خودمم حس کردم چیکار کنم تو سیکل انتقالم نوبت دکترا هم پره بهم نوبت نمیدن

گیرم که باخته ام !!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد . شوخی که نی ...

عزیزم متاسفم ک منفی شد 😔😔😔بهت افتخار میکنم ک قوی هستی عاشقی انشالله ک خدا خودش با اومدن یه نی نی تو زندگیتون ب زودی زندگی تونو شیرین کنه گلم تو الان ۲۴سالته هنوز وقت داری امیدوارم ب زودی مادر شی تو مامان خیلی خوبی میشی مهربون از صمیم قلبم ناراحت شدم برا منفی شدنت 😔😥

سلام دخترا خیلی ممنون که بهم امید و دلداری دادین الان از بیمارستان اومدم حال عمومیم خوبه اما یکم درد ...

بهتری فاطمه جان؟

برای عفونت و زخم دهانه رحم تاثیر نداره این برای افزایش خونرسانی به رحم خیلی خوبه رحم و برای لانه گزی ...

سحر ببخشید قبلا پرسیده بودم ولی آلزایمر دارم یادم میره. باید تو نسخه بنویسن فیزیو تراپی لگن یا رحم؟

سحر ببخشید قبلا پرسیده بودم ولی آلزایمر دارم یادم میره. باید تو نسخه بنویسن فیزیو تراپی لگن یا رحم؟

اره عزیزم نسخه پزشک میخواد برای من ازاد حساب کرد ولی من صورتحساب گرفتم بردم بیمه تکمیلی

سلام عزیزم وقت وعاقبتتون بخیر.اومدم پیام بذارم پیام شما دیدم رعنا جون.من ۴ روزه زایمان کردم ودخترم ص ...

سلام عزیزم. به به مبااارکه😍 قدمش پر خیر و برکت عزیزم❤️

2809