2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7032268 بازدید | 683574 پست
عزیزم خوبی؟ مادرت حالش خوبه؟ بازم تسلیت میگم قربون دلت برم میدونم الان چه حالی داری ولی نمیدونم چی ب ...

عزیز دلمی مرسی از حس همدردیت عشقم

همچنین جان دلم

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها یه لطف در حقم بکنید این روزا بین دعاهاتون منم یاد کنید خیلی خیلی ممنونم شاید دعاهای شما در ح ...

طوطیا جونم خواهر مهربونم برای حاجت دلت ایت الکرسی میخونم انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره

انشالله به زودی زود خوش خبری بدی بهمون♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی منم بعضی وقتا خیلی دلم براتون میشه همش میگم یه سر بیام اینجا از بچه ها حال خودشون و ...

سلام عزیزم قربونت شما خوبی گل پسرا خوبن؟حق داری عزیزم من با یه بچه همش وقت کم میارم چه برسه که دوتا وروجک باشن😊 دخترمم خوبه عزیزم قربونت ۱۳ ماهشه چند تا کلمه میگه

نه عزیزم منم زیاد خبر ندارم.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@فردایی_روشن     فاطمه جان میدونم چه روزای سختی پشت سر هم میگذرونی دقیقا ۱۳انتقالم که ب ...

دورت بگردم عشقم

خدا حافظ شما و نینی ها باشه 🧿🩷

ممنون از حس همدردیت

خدا رحمتشون کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2804
اره من گرفتم وام ناباروری من از طریق معاونت درمان علوم پزشکی پارسال ۲۰ میلیون وام بهمون دادن اونم چو ...

سلام عزیزم خوبی چخبر؟مامان نشدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره کمک خرجی بود شاید استان ما اینطوری باشه جاهای دیگه داشته باشن

حتما اینجوریه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ااای جااانم. قبول باشه❤️ خدا خیرت بده😍 ان شاالله

سلام عزیزم خوبی چخبر؟نی نی خوبه؟

سلام عزیزم خوبی چخبر؟مامان نشدی؟

سلام عزیزم مرسی خودت خوبی دختر گلت خوبه؟؟ اتفاقا دنبالت میگشتم😍 یادمه تو انتقالت دو مرحله ایی بود که باهمون شکر خدا مامان شدی منم الان انتقالم دو مرحله ایی بود یه دونه سه روزه و دو تا پنج روزه برام گذاشتن انتقالام ۸ و ۱۰ خرداد بود علایم خاصی ندارم بی علامتم فقط شبای دوم انتقالام یکم لک دیدم همین

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

خانوما ببخشید شماهام شیاف پروژسترون رو واژینال میزارید یا مقعدی؟؟ من روزی دوتا شیاف دارم واژینال میزارم

سلام عزیزم مرسی خودت خوبی دختر گلت خوبه؟؟ اتفاقا دنبالت میگشتم😍 یادمه تو انتقالت دو مرحله ایی بود ک ...

خداروشکر خوبیم عزیزم ممنون.آره دومرحله ای بود ان شاالله بسلامتی این دفعه مامان میشی 🤲🤲 

من روز ۸بعد از انتقال جنینای ۵ روزم بیبی چک زدم مثبت شد.ان شاالله شما هم مثبت میشی و بزودی خبر خوبشو بهمون میدی

شیافم عزیزم من روزی دوتا واژینال میذاشتم

سلام عزیزم مرسی خودت خوبی دختر گلت خوبه؟؟ اتفاقا دنبالت میگشتم😍 یادمه تو انتقالت دو مرحله ایی بود ک ...

منم دو مرحله ای بودم و هیچ علامتی نداشتم و ندارم و شکر خدا مثبت شدم ان شاالله مثبتی عزیزم 

من الان مشکل تیرویید دارم رفته بالا

واژینال میزارم منم شبی یکی

انشاالله به سلامتی نی نی تو بغل بگیری 

منم واژینال میزارم گفتن زودتر اثر میکنه 

2809