2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7032274 بازدید | 683575 پست
دقیقا منم شرایطم مثل شما هست. با وجود یک بچه. مامانم خوابی دیده بود که همه اش به خودم میگم اون دنیا ...

اتفاقا به همسرم‌میگم  بچم پشت در بهشت منتظر منه

هی بهش میگن بیا برو داخل میگه تا مامانم نیاد نمیرم. 

یه وقتایی باهاش حرف میزنم میگم بی معرفتی کردی رفتی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره عزیزم منم یدونه سه روزه و دو تا پنج روزه انتقال دادم. توکل به خدا 💜😘

انشاالله به سلامتی و مثبت بشی بشن چراغ خونت دلخوشی زندگیت عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
2805
سلام سحر بانو مرسی عزیزم بله خوبم امروز دیگه کمکم بلند شدم روز ۴ هستم بدونه هیچ علایمی و کمی نگران م ...

همش به یادتم قابل باشم همش دعات میکنم سعی کن بیشتر دراز بکشی خودتو خسته نکن انشالله که مثبت میشی خوش خبر میایی

انشااله من دکتر اشرفی،ولی شروع سیکلهامو معمولا میرم مطبش،روزهایی که مطب نیست میام رویان

انشاالله به سلامتی عزیز امسال مامان بشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
یه سوال خانم گرید جنینهاتون چی بود ؟؟من ۷تا جنین دارم منتهی bcو c قرار شد همه رو ذوب کنن هرکدوم بل ...

راستش و بخوای نمیدونم فقط روز انتقال از کیفیت پرسیدم جنین شناس بالا سرم اومد گفت خوبن همین..نمیدونم برا اینکه دو مرحله ایی انتقال بدن کیفیت جنین مهمه یا نه چون من خودم پیشنهاد ندادم دکترم خودش پیشنهاد داد حالا شمام پیشنهاد بده شاید برا دو مرحله ایی ملاک کیفیت جنین نباشه موفق باشی عزیزم

الان مبلغش چقدره اطلاع داری ؟

عزیزم برای وام خواستم اینو بفرستم برا هر کی هم لازم بود استفاده کنه حتی اگه وام هنوز دارین میشه باز درخواست داد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم وقت وعاقبتتون بخیر.اومدم پیام بذارم پیام شما دیدم رعنا جون.من ۴ روزه زایمان کردم ودخترم ص ...

جان دلم ، خیلی خیلی تبریک میگم عزیزدلم 😘 

خیلی به یادت بودم، گفتم شاید همین روزها باشه زایمانتون 💓🌿 عزیزدلم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی، 

نوشا جان ب نظرت جون جفتم سر راهی وپاینن بود طول سرویکسم بالا نبوده؟ الان جفتم قدامی شده رفته بالاک ط ...

عزیزم اگه بخوای اونجوری حساب کنی که بر عکسه. پایین بودندجفت باید منجر به کم شدن طول سرویکس بشه چون فشار بیشتری روشه.‌اما جفت بالا بره طول باید بیشتر بشه. این فقط یک تحلیل شخصیه وگرنه من اطلاعی راجع بهش ندارم گلم

2809