2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7032649 بازدید | 683601 پست
سلام عزیزم وقت وعاقبتتون بخیر.اومدم پیام بذارم پیام شما دیدم رعنا جون.من ۴ روزه زایمان کردم ودخترم ص ...

چشمات روشن عزیزم انشاالله خوشبختیش و ببینی😍😍😍از طرف من روی ماهشو ببوس

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۳۵ که خوبه عزیز. تا میتونی استراحت کن و پله بالا و پایین نکن تا این چند ماه به سلامتی بگذره و خیالت ...

ممنون گلم اره ۳۵خوبه اما از این که تو فاصله ان تی تا انومالی زیاد اومد پایین میترسم اما شکر خدا الان تو دو هفته یکی اومد پایین کاش دیگه نیاد پاین

2804
انشاالله حکمتش خیره عزیزم منم پارسال خیلی تاخیر تو‌کارام افتاد تا اینکه امسال تونستم برم تو سیکل انش ...

انشااله

من دکتر اشرفی،ولی شروع سیکلهامو معمولا میرم مطبش،روزهایی که مطب نیست میام رویان

چقدر اینجا خوبه کسایی هستن که حرف آدم رو متوجه میشن و درک میکنن و همدردی دیگران خیلی متوجه نمیشن و ...

دقیقا منم شرایطم مثل شما هست. با وجود یک بچه. مامانم خوابی دیده بود که همه اش به خودم میگم اون دنیا میاد استقبالم. مامان خواب دیده بود یک نوجوان با مادر بزرگ مرحوممه پرسیده بود این پسر کیه گفتهدبود همون جوجه شما هست و مامان تو خواب فهمیده بود بچه سقط شده منه. از اونروز دلم ارومتره. شما هم اینجوری فکر کنین که زحمتتون هدر نرففته و عاقبت دل به دلدار میرسه

خدا را شکر عزیزم  اما حتما به دکترت بگو بدون توجه به زحمت و هزینه تیمن ترین کارو برات انجام بد ...

نوشا جان ب نظرت جون جفتم سر راهی وپاینن بود طول سرویکسم بالا نبوده؟ الان جفتم قدامی شده رفته بالاک طول سرویکس کم شده یعنی ازاونه؟ انقد گیجم ک دکترگفت ۴تا اومد پایین بیا الان ۱دونه کم شده نمیدونم فردا باز برم مطب یا بزارم دو هفته دیگه رو نوبتم برم 🤕🤕سر درد شدم از فکر 

سلام عزیزم وقت وعاقبتتون بخیر.اومدم پیام بذارم پیام شما دیدم رعنا جون.من ۴ روزه زایمان کردم ودخترم ص ...

عزیزم قدمش پر خیر و برکت باشه و مبارکتون باشه،تخمک اهدایی بوده ولی اسپرم از همسر خودتون بوده؟ببخشید میپرسم ولی حرفتون منو برد توی فکر!یعنی این بچه شبیه من میشه؟اینجوری برام یکم سخته

بنظرم زنگ بزن مطب تلفنی به دکترت اطلاع بده اگه خوب استراحت کنی پایین نمیاد نگران نباش

اخه تلفنم جواب نمیده حالا فردا بچها میرن مطب میگم از منشی بپرسن چون راهم دوره اگع شوهرم خودمو نبرد باز 🌹🌹🌹

نه من با استرادیول بود الان خوبیش اینه خودشون انتقال میدن مگه اینکه دکتر اون روز اونجا نباشه منم انت ...

یه سوال خانم

گرید جنینهاتون چی بود ؟؟من ۷تا جنین دارم منتهی bcو c

قرار شد همه رو ذوب کنن هرکدوم بلاست شد انتقال بدن،ولی من درخواست دومرحله ای دادم،نمیدونم با این کیفیت قبول میکنن دو مرحله ای؟؟فکر کنم دو روزه فریزم کردن

پروانه جان خوبی عزیزم ؟

سلام سحر بانو مرسی عزیزم بله خوبم امروز دیگه کمکم بلند شدم روز ۴ هستم بدونه هیچ علایمی و کمی نگران میدونم نباید توجه کرد ولی دله ادم خوش میشه  برام دعا کن خواهر با تو دلیت خدا دستمو خالی نزاره 

سلام خانم گل تبریک میگم خدا برات حفظش کنه،خوشحالم برات که تنها استرس بعد از زایمانتم تموم شد الان با آرامش خاطر دوران قشنگ مادری رو میگذرونی

2809