2777
2789
عنوان

تجربه لیزیک و لنز

174 بازدید | 28 پست

بچه ها یعنی چی استفاده طولانی مدت از لنز باعث خراش قرنیه میشه چه موقع پس لنز بزاریم ک اسیب ایجاد نکنه

و اینک لیزیک ایا بعد ده سال برمیگرده؟ اینک رفتم عینکمو پیشش درست کنم گفت

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من لنز میزارم دکترا میگن زیاد نذارین ولی عیبی نداره استفاده کنین یکی دوماه مونده به عمل فقط نذارین 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
2804
لیزیک هم برنمیگرده اگه دکتر و زمان درست رو انتخاب کنی

زمان درست کی هستتتت

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بالای ۱۸ ۱۹سالگی و اینکه باید ۱۲ماه شماره چشمت تغییر نکنهاگه بری دکتر هم یه سری معاینه روت انجام مید ...

عزیزم من دوسال بود شمارم عوض نشده بود بعد الان دوباره میبینم ضعیف تر شده چشمم 🤦 سنم هم ۲۲

نمیدونم چیکار کنم اصن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
عزیزم من دوسال بود شمارم عوض نشده بود بعد الان دوباره میبینم ضعیف تر شده چشمم 🤦 سنم هم ۲۲نمیدونم چی ...

طی اون دوسال میرفتی گلم😂شما فکر کنم چون از ۱۸گذشتی به مدت یکسال شیش ماه شیش ماه یا سه ماه یبار برو معاینه

اگه ثابت شه عملت میکنن

بعضی وقتا خدا یجوری سوپرایزت میکنهه که.. 
عزیزم من دوسال بود شمارم عوض نشده بود بعد الان دوباره میبینم ضعیف تر شده چشمم 🤦 سنم هم ۲۲نمیدونم چی ...

وای دقیقا منم همینطورم

طی اون دوسال میرفتی گلم😂شما فکر کنم چون از ۱۸گذشتی به مدت یکسال شیش ماه شیش ماه یا سه ماه یبار برو ...

میگف بعد ده سال برمیگردع راست میگه؟

نه من پدرم حدود ۱٠سال هست عمل کرده اصلا برنگشته

خدا لعنت کنه این پیرمردرو که الکی مخ بابای منو شست و شو داد ک من عمل نشم

2809