2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7031506 بازدید | 683491 پست
بله عزیزم من دو ماه قبل انتقال انجام دادم

فیزوترایپیتون موثر بود؟

مثبت شدید؟

من خیلی عفونت‌میکنم زخم دهانه رحم هم دارم به نظرتون با فیزیوتراپی رحم خوب میشم؟ 

واینکه همه جا انجام میدن؟وچه دکتری باید بنویسه؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر خوبیم عزیزم ممنون.آره دومرحله ای بود ان شاالله بسلامتی این دفعه مامان میشی 🤲🤲  من ر ...

قربونت برم الهی شکر که خوبید انشاالله خدا از زبونت بشنوه منم خوره تو وجودمه بی بی بزنم ولی ندارم همسرمم برام نمیاره میگه استرس میگیری

اره منم دوتاس واژینال میزارم گفتم ببینم مشکلی نیس

راستی توام رویان میرفتی اون موقع انتقال با سونو نبود ولی الان بعده عید همه انتقالا با سونو انجام میشه اونم با دکتر خودت یا نهایتا اگه دکتر خودت مرخصی باشه با دکتر جایگزین دکتر خودت مثل قبل نیس هردکتری باشه برا همه انتقال بده الان هرکسی با دکتر خودش انتقال میده

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

گیرم که باخته ام !!!

اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد .

شوخی که نیست , من شاه شطرنجم !!!

تخریب می کنم آنچه را که نمی توانم باب میلم بسازم .

آرزو طلب نمیکنم، آرزو میسازم .

لزومی ندارد من همانی باشم که تو فکر میکنی ،

من همانی ام که حتی فکرش را هم نمی توانی بکنی .

زانو نمی زنم، حتی اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد !

زانو نمی زنم، حتی اگر تمام مردم دنیا روی زانوهایشان راه بروند !

” مـــن زانــــو نمــی زنــــم. . . “….

قشنگا ازمایشمم منفی شد 

البته که الان یه نیم درصد هم بابت این موضوع ناراحت نیستم

دیگه دنبال درمان نمیرم

حداقلش تا زمانی که خستگی از تنم در بره

شایدم هیچوقت در نره 💔

به شوهرم گفتم باور کن من بچه نمیخوام اگه تلاشی ام میکنم فقط بخاطر توعه منت نیست از عشق زیادم به تو زندگیه که این همه سختی رو تحمل میکنم

گفت من آرزو دارم بچه ی تورو ببینم ( چون مشکل از همسرمه عذاب وجدان داره) 

گفتم نمیخوام دیگه ، اگه یه روزی ام خواستم اقدام میکنیم از پرورشگاه میاریم 

گفت میترسم دوباره خسته بشی بری من دوستت دارم نمیخوام از دستت بدم

گفتم من سری قبل هم بخاطر بچه نرفتم خودتم خوب میدونی

بخاطر این موضوع من هیچوقت از پیشت نمیرم

گفت تو مادر خیلی خوبی میشی اگه خدا بده

گفتم بخدا برای من فرقی نداره که بچه رو خودم بزام یا از جای دیگه بیاد تو زندگیم وقتی بیاد جونمم براش میدم

نمیدونم چرا دارم اینارو واسه شما تعریف میکنم

فقط دلم میخواد باری که رو دلمه سبک بشه :)

دوستتون دارم عشقا♥️

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2805
منم دو مرحله ای بودم و هیچ علامتی نداشتم و ندارم و شکر خدا مثبت شدم ان شاالله مثبتی عزیزم  من ...

جدددی توام دومرحله ایی بودی😍 چندتا برات گذاشتن؟ کدوم مرکز میری؟ الهی شکر خوشحال شدم خدا از زبونت بشنوه 

تیروئید برا خیلیا باردار میشن بالا میره من انتقال اولم اینجوری شدم قبلش نرمال بود ولی وقتی باردار شدم بالا رفت دیگه دارو بهم دادن توام نگران نباش دکترت بهت دارو میده کنترل میشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دورت بگردم من منتظرم بهم جواب بدی انشاله بهترین ها برات اتفاق میافته فاطمه جونم   اینو بدون ک ...

مرسی عشق دلم

خدا جوجوتو حفظ کنه انشالله به سلامت بغل بگیریش🩷🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی ان شاالله.  ان شاالله قسمت همه منتظرا  اره واژینال بهتره ولی مدام خیس میشی

چیکار کنیم زود به زود لباس عوض میکنیم ولی درعوض اثرش بیشتره

جدددی توام دومرحله ایی بودی😍 چندتا برات گذاشتن؟ کدوم مرکز میری؟ الهی شکر خوشحال شدم خدا از زبونت بش ...

مرکز نوین چهارتا گذاشتن یه روزه و پنج روزه قربونت ان شاالله این شادی قسمت خودت

جدددی توام دومرحله ایی بودی😍 چندتا برات گذاشتن؟ کدوم مرکز میری؟ الهی شکر خوشحال شدم خدا از زبونت بش ...

ان شاالله دعا کن تیرویید تاثیر بدی نزاره و خدا برام نگه داره من از قبل تیرویید داشتم ولی  کنترل شده بود 

عزیزم تسلیت میگم بهت خدا به خودت و مادرت صبر بده 

مرسی قشنگم خدا نینی هاتو حفظ کنه🧿🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم الهی شکر که خوبید انشاالله خدا از زبونت بشنوه منم خوره تو وجودمه بی بی بزنم ولی ندارم همس ...

ان شاالله مثبت میشی عزیزم

اره با سونو نبود عه چقدر خوب ولی خب خدا تا نخواد هیچی نمیشه من دکتر معینی برام انتقال داد بدون سونو مثبت شدم😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گیرم که باخته ام !!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد . شوخی که نی ...

خیلی دلم میخواست خبر مثبت شدنت رو بدی امروز😔

حتما خیری توش بوده

دعا می‌کنم برات

اگر همین روزا و ماهها خدا بهت نی نی داد، حتما بیا و بگو دلم رو شاد کن.

2809