2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7032279 بازدید | 683575 پست
بچه ها کسی می‌دونه وام ناباروری میدن یا نه ؟

اره من گرفتم وام ناباروری من از طریق معاونت درمان علوم پزشکی پارسال ۲۰ میلیون وام بهمون دادن اونم چون بچه نداشتیم اگه کسی بچه داشت ۱۵ میلیون میدادن میتونی بری معاونت درمان شهرتون قسمت ناباروری اسم مینویسی و مدارک باید ببری اونا کپی مدارک اینا ازت میگیرن و اسم مینویسن نوبتتون بشه باهاتون تماس میگیرن و معرفی نامه بانک بهتون میدن میرید بانک دنبال بقیه کاراش قسط هاشم زیاد نیس ما الان ماهی ۳۳۰ تومان قسط میدیم یه ضامن هم بردیم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من دیروز فتم ساختمان که دکتر احمدی وکلانتربودن کلاداروخونه بود. کنارش هم کلابسته بود. بخام انتقال بد ...

شاید دیروز تعطیلی بوده بسته بوده

اره واسه انتقال شهرک سلامت 

ولی ویزیت و سونو همون جای قبلی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کمکت کنه عزیزم انشاالله با همین یه جنین این سری مثبت بشی و برات بمونه بشه چراغ خونت خدابزرگه است ...

مرسی عزیزم 

انشاالله به حق شش ماه امام حسین شما هم مثبت بشین

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی عزیزم  انشاالله به حق شش ماه امام حسین شما هم مثبت بشین

قربونت برم عزیزم راستی کدوم مرکز میری شما؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
2805
اره من گرفتم وام ناباروری من از طریق معاونت درمان علوم پزشکی پارسال ۲۰ میلیون وام بهمون دادن اونم چو ...

استان ما که نمیده حالا دوبار رفتم یه بارم امروز میگن از پارسال تا حالا بودجه بهمون ندادن🤷‍♂️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
استان ما که نمیده حالا دوبار رفتم یه بارم امروز میگن از پارسال تا حالا بودجه بهمون ندادن🤷‍♂️

چقد بد پارسال اینقدر مال ما ۲۰ تومن بود الان میگن بیشترم شده وامش کاش میدادن بهتون یه کمک خرجی بود برا درمان تو این اوضاع 

قربونت الهی به حق علی اصغر امام حسین تا یک هفته ی دیگه با جواب آزمایش بیای خبر خوش بهمون بدی 

قربون دلت 🌿🌸

ان شاءالله

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
چقد بد پارسال اینقدر مال ما ۲۰ تومن بود الان میگن بیشترم شده وامش کاش میدادن بهتون یه کمک خرجی بود ب ...

اره کمک خرجی بود شاید استان ما اینطوری باشه جاهای دیگه داشته باشن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
شاید دیروز تعطیلی بوده بسته بوده اره واسه انتقال شهرک سلامت  ولی ویزیت و سونو همون جای قبلی

ممنون که جواب دادید. ماتازه راه وچاه اینجارایادگرفتیم خداکنه ویزیت وسونوهمینجاباشه پس. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
سلام عزیزم تسلیت میگم غم مادربزرگتونو انشاالله روحشون شاد 

ممنون عزیز دلم غم نبینی انشالله 🖤

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2809