2777
2789
عنوان

پای مامان بزرگمو قطع کردن😭😭

525 بازدید | 25 پست

بچه ها مامان بزرگم دیابتی امروز عملش بود مامانم اینا بهم نگفتن من شهرمون نیستم خدا خیلی دلم گرفته😭

مامان بزرگم خیلی بدبختی کشید اون از بچگیش که به خاطر فقیری و نداری سختی کشید بعد که با بابا بزرگم ازدواج کرد به خاطر فقیری تو مدرسه زندگی می کردن و نظافتچی مدرسه بودن اینم از پیریش که همش تو بیمارستان گذشت 😭

رها از تن ها......

اخی😔

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
مامان بزرگای ما یه زندگی دیگه از خدا طلب دارن…

چه حرف حقی بود واقعا

طفلی ها انقدر تو سختی زندگی کردن 

نمونه اش این مادربزرگ که تو پیری این اتفاق واسش افتاده

ان شاء الله روزها خوب براشون بگذره

اخی خیلی ناراحت شدممن بابام دیابت گرفته حالم براش بده خیلی وزن کم کرده بدتر تاپیکو دیدم استرس دارم ...

آخی عزیزم 😔

مهم تر از رژیم غذایی و ورزش برای دیابت جو آروم خانواده اس ما خیلی جو خانواده امون بد بود همش تنش بود....

رها از تن ها......

نباید پاشو قطع میکردن

زن عمو منم دیابت داره تا حالا چنبار خواستن پاشو قطع کنن بچه‌هاش نزاشتن

پسرش چن ماهه پیش مرد.شوهرش ۵سال پیش

دوتا دامادای جوونش الان نزدیک ۷ ۸ ساله مردن

عروسشم زندگی نباتی داره

خیلیم ثروتمندن

پس توام ناشکری نکن عزیزم همه غم و غصه دارن

2809