2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
ببخشید ینی چی طبقه دوم طبقه سوم؟

منم تازه متوجه شدم طبقه سوم ويزيت سونو ٥٢٠وميگن تيم نصر ، طبقه دوم ويزيت وسونو  بجه ها گفتن ٢٨٠ ، البته من با دكتر عليرضايي نوبت ميكرفتم بيام برام ميومد با دكتر عليرضايي ولي كسايي كه با دكتر نصر نوبت ميگرفتن براشون تيم دكتر نصر من به دكتر طاهري مؤسس مام پيام دادم كه سونو ها يكي هستن گفتن اره بعد گفتم پس جطور زنك زدم قسمت رسيدگي وانتقاد گفتن سونو طبقه سوم سه بعدي ولي طبقه دوم معمولي گفت نه طبقه دوم هم سونوش پيشرفته اس گفتم پس چطور طبقه سوم ٥٣٠ ميگيره دوم ٢٨٠ گفت درمان دكتر فرق داره گفتم خودشون ميگن به خاطر سونو شما مبگي درمان اصلا حرفا جور درنميومد منم ديكه بيخيال شدم 

پروانه جون یعنی برای منم که عدد تیروئیدم 0.164 شده چون خیلی پایین اومده ممکنه سیکل انتقال عقب بندازن ...

عزيزم كي انتقالته؟ من هشت صدم شد دوزش رو كم كرد سه روز در هفته نصف بخورم منم ترسيدم كه پركاري گرفتم وسر خود كمتر كردم دوزش رو ٣ ارديبهشت ازمايش دادم رفته بود ٣ سرخود كم نكن الان دوباره كفته روزي نصف بخور تا انتقال مياد پايين  به اين نتيجه رسيدم ماها كه كم كاري گرفتيم اين قرص باهامونه البته من  بهمن متوجه شدم كم كاري دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=188563398]عزیزم من رفتم سری پیش دتکتر داخلی گفت تیروییدت مانع شروع سیکلت نمیشه ولی وقتی رفتم پیشه دکترم گفت رو ...[/QUOTE تيروييد اين طوريه كه ١ هفته داروتو قطع كني باز ميره بالا  

والله برایه من که دیگه خیلی پایین بود اون جوری گفت میگه خیلی مهمه تیرویید نرمال باه برایه کیفیت تخمک ...

من يه هفته قبل پانكجر هشت صدم بود يادمه ٥ روز نخوردم  وبعدش دوروز در هفته نصف خوردم و يه هفته بيش ازمايش دادم ٣/٥بود

فدات بشم گریه نکن😭😭😭من مادرم افتضاحه اون حالش برتم میسوزه جای امپولها و... مومیبینه میگه مادرنرو ...

الهی قربون همه مامانا بشم که اینقد ماهن. خدا حفظش کنه خودتو جلوی مادرت قوی نشون بده من فقط یه خواهرم میدونه ولی همیشه خودمو الکی قوی نشون میدم ما باید تلاش کنیم ولی در کنارش از زندگیمون هم لذت ببریم چون دنیا خیلی بی ارزشه. چشم حتما بهت خبر میدم مهربونم جان دلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
والله برایه من که دیگه خیلی پایین بود اون جوری گفت میگه خیلی مهمه تیرویید نرمال باه برایه کیفیت تخمک ...

٩٨صدم شده بود يه ٥ روز نميخوردي دوباره ميرفتي ازمايش بدي باوركن  رفته بالا تيروييد اينطوريه  يكي از بجه ها كفت ١٠ روز قبلانتقال ٤ بود رفتم روزي ١ خوردم واسه انتقال  اومده بود ٢

بچه ها من از درد پریود خوابم نمیبره. چرا انقدر باید درد بکشیم ما آخه😔 فقط نشستم به خودم . بختم گریه ...

الهی فدات شم ماهنده جون انشالله که مامان شدی و پری نیاد ولی باور کن دنیا ارزش نداره هی میشینیم گریه میکنیم توی حرف راحته ولی باید سعی کنیم یکم راحتتر بگیریم وگرنه خودمون نابود میشیم والله که من خودم پیر شدم و این اشتباه‌. انشالله که پری دیگه نمیاد و ۹ ماه قشنگ رو سپری میکنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من با اینکه ذخیره ام کم بود هم بار اول بهم سینال و هاش ام جی داد بار دوم النوا رو اضافه کرد ...

منظورم همون النوا وپروگوريس  ديكه امپول ديكه اي تو بازار نيست متاسفانه

عزیزم من با اینکه ذخیره ام کم بود هم بار اول بهم سینال و هاش ام جی داد بار دوم النوا رو اضافه کرد ...

نازنين جون گفت پروگوريس بهم داده دكتر منتظري يادمه كفت ٥٥٠٠ شده پول داروها

جنینم بلاست بوده ولی هنوزم منفیه فک کنم حاملهدنیستم ☹

عزيزم صبر داشته باش چندروز ديگه بزن اينجا بودن بچه هايي كه روز ١٤ هم بي بي منفي بوده ازمايششون مثبت شده

خداياشكرت....❤️