2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
همون موقع سونو کردن پزشک به ماما ضخامت آندومتر رو میگفت و یادداشت می‌کرد. این با پی آرپی متفاوت میشه ...

دكتر عمق رحمت رو هم گرفته احتمالا. درد داشت؟ 

آره عزيزم پي آرپي ازت خون ميگيرن، اگه اشتباه نكنم پلاسماي خون رو به رحم تزريق ميكنن براي افزايش ضخامت.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام سمرجون من روز ٤ گذاشتم كه منفي شد و اينجا منو به رگبار بستن كه الان چه وقته بي بي گذاشتنه😂😂😂 ...

ولی من هیچ علائمی ندارم. دیروز روز ۵امم بود بیبی چک زدم منفی بود ☹ ولی هیچ علائمی ندارم 😔 الان روز هفتممه میخام صبح بزنم باز دارم دیوونه میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روزی که رفتم عکس رنگی بگیرم خانومی که مسئول عکس بود بهم گفت عفونت داری. البته من با پاپ اسمیر هم ...

مرسی عزیزم ماست نمیخورم والا بخاطره سردی زیادش همینجوری کلا سرد مزاجم، دستشویی ک کلا نمیتونم زیاد نگه دارم لباس زیر هم تو خونه تنم نمیکنم دیگه درمونده شدم این شده یه عفونت مزمن ک هی خاموش میشه با دارو هی بعد چند وقت روشن میشه

سلام گلم. راستی هر دوتا سیکلت با طرازی بودی؟ آره دقیقا وقتی بهش گفتم اینو گفت و گفت ولی الان دیره دی ...

نه پیش،طرازی نبودم خدا خیرت بده بیا ب من بگو تا به یه نتیجه ای برسم طاهری چه روزایی هست

نه پیش،طرازی نبودم خدا خیرت بده بیا ب من بگو تا به یه نتیجه ای برسم طاهری چه روزایی هست

والله دوسه نفرم با من بودن انتقلمون از طرازی راضی نبودن میگفتن اکثرا نیست اون روزم گفته بود برایه انتقالشون میاد ولی نیومدم مریضاشم اعتراض کردن ولی گفتن نمیاد یکی دیگه براشون انتقال داد

ولی من هیچ علائمی ندارم. دیروز روز ۵امم بود بیبی چک زدم منفی بود ☹ ولی هیچ علائمی ندارم 😔 الان روز ...

عزيزم روز پنجم واقعا زوده مخصوصا اگر جنينت بلاست نباشه صبركن دوستم 

خداياشكرت....❤️ 
ببین عزیزم من تجربه خودمو مییگم به نظرم النوا خارجیه وخیلی خوبه وولی تعداده تخمک بستگی به جوابدهی بد ...

سلام پروانه جون پریود شدی ان شاءالله کی میری پیش دکترت ؟؟ 

راستی از دکتر انصاری راضی بودی ؟؟ 

من شاید با طرازی ادامه ندم البته معلوم نیستا باید ببینم کی پریود میشم میخوام هر موقع پریود شدم دیگه روز دومش  پیش یکی از این دکترا برم 

واقعا دو راهیه بدیه چون ب هیچ وجه نمیخوام دوباره سینال بگیرم 

والا فکر کنم همیشه هستش شنبه و پنجشنبه که هستش ولی یکی از بچه ها باهاش فردا عمل داره به منم که دوشنبه وقت داد البته گفت کلینیک ویژه برم پیشش گفت راهرو اون وره. چشم میام بهت میگم حتما. ولی پیام پاپبون سفید رو خوندی گفت توی ابن سینا کلینیک ژنتیک رفته بوده خیلی اصرار کرده که کدوم دکتر ابن سینا خوبه گفتن  همه خوبن ولی طاهری خیلی خوبه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
والا فکر کنم همیشه هستش شنبه و پنجشنبه که هستش ولی یکی از بچه ها باهاش فردا عمل داره به منم که دوشنب ...

اره خوندم  ببینیم شانسمون کدوم دکتر میشه دیگه احتمال زیاد پریودم یک شنبه هفته دیگه بشه شایدم شنبه 

اره خوندم  ببینیم شانسمون کدوم دکتر میشه دیگه احتمال زیاد پریودم یک شنبه هفته دیگه بشه شایدم شن ...

انشالله که خیره به سلامتی شروع کنی انشالله این دفعه دست پر میای 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤