2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
قرار شد سرکلاژ کنی؟ شنیدم بعضی دکترها میگن سرکلاژ حالا چرا انقد ناراحتی عزیزم؟

ديگه ديشب تصميمو گرفتم كه اينكارو بكنم گذاشت به عهده خودم. خيلي ميترسم دارچين جون اصلا حس خوبي ندارم نميدونم چي در انتظارمه واقعا ديگه خسته شدم قبل از بارداري كه اونهمه سختي و بدبختي كشيدم الانم اينجوري.... نميدونم چه حكمتيه يكي ده تا مياره هيچي نميفهمه چجوري حامله شده چجوري زايمان كرده ما تو همين يدونش اينجوري دست و پا ميزنيم😔😔😔

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم صبر داشته باش چندروز ديگه بزن اينجا بودن بچه هايي كه روز ١٤ هم بي بي منفي بوده ازمايششون مثبت ...

توکل بخدا. کاش بخوابم بیدار شم ۱۴ روز گذشته باشه. تازه نصفش رفته. به شوهرم گفتم برای سرکارم توالت فرنگی نخره گفتم شاید نیستم نمیدونم دیگه بیخیال شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ديگه ديشب تصميمو گرفتم كه اينكارو بكنم گذاشت به عهده خودم. خيلي ميترسم دارچين جون اصلا حس خوبي ...

حالا که خدا بهت نظر کرده باردار شدی برو سرکلاژ کن اگه دکترت موافقه. چرا میترسی مگه عوارض داره؟

سلام عزيزم خدانكنه گلم. گفتش چون دوقلويي هستش سركلاژ ميكنم با طول سرويكس و ايناهم كاري ندارم😞

دستت راستت رو سر من. من دو قلو حامله شم همه چیو به جون میخرم. خدا کنه برا منم بخواد خدا 😢

توکل بخدا. کاش بخوابم بیدار شم ۱۴ روز گذشته باشه. تازه نصفش رفته. به شوهرم گفتم برای سرکارم توالت فر ...

عزيزم ميفهمم خييلي سخت و دير ميگذره انشالله برات خيره فداتشم توكل به خودش

خداياشكرت....❤️ 
حالا که خدا بهت نظر کرده باردار شدی برو سرکلاژ کن اگه دکترت موافقه. چرا میترسی مگه عوارض داره؟

اره ميكنم اينكارو. نميدونم والله تحقيقي كه من كردم از ديروز تا حالا فهميدم مثل چاقوي دوسر لبه هستش براي يكي خوب بوده براي يكي نبوده. در هرصورت ديگه گفتم وقتي دكترم صلاح ديده اينكارو ميكنم فقط بتونم صحيح و سالم بغلشون كنم ديگه هرچي ميخواد بشه بشه😔

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم ميفهمم خييلي سخت و دير ميگذره انشالله برات خيره فداتشم توكل به خودش

چیکا جون سلام عزیزم یه سوال 

شما لک لانه گزینی دیدی اصلا؟

سوالم اینه اگه کسی مثلا لک لانه گزینی ببینه هم باید پروژسترون رو زیاد کنه و آسپرین انوکساشو قطع کنه؟ شما میدونی؟

من خیلی از دیشب زیر دلم درد میکنه خیلی میترسم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
 ديگه ديشب تصميمو گرفتم كه اينكارو بكنم گذاشت به عهده خودم. خيلي ميترسم دارچين جون اصلا حس خوبي ...

عزیزم ترس نداره که. خیلی عمل ساده ایه انگار. ما که پانکچر و انتقال و عکس رنگی و هزار چیز تجربه کردیم نباید انقد بترسیم. منم خیلی سرچ میکردم در مورد سرکلاژ ولی دکترم هیچی نگفت. انقدم این ور اون ور خوندم که دوقلودارها حتما سرکلاژ کنین وگرنه ال میشه بل میشه، هنوز که هنوزه بهش فکر میکنم تن و بدنم میلرزه که سرکلاژ نشدم. بعدم اولش یکم استراحته بعدش زندگی عادی با استراحت یکم بیشتر. زینب جون میگفت اگه قرار به استراحت مطلق بود که سرکلاژ نمیکردن!

ما چون سرچ میکنیم میترسیم. یکی رو میشناسم دکتر بهش گفت باید سرکلاژ شی، بارداری طبیعی یک قلو، سرویکسش بود 25. گفت سرکلاژ چیه؟! دکترم گفت یه عمل ساده. اینم خوش و خرم رفت عملشو کرد اومد. باور کن اصلا نمیدونه هنوز چی شد    داره راحت بارداریش رو طی میکنه.

دستت راستت رو سر من. من دو قلو حامله شم همه چیو به جون میخرم. خدا کنه برا منم بخواد خدا 😢

ميخواد عزيزم چرا نخواد دعا ميكنم همه بارداري بي خطر و راحتي داشته باشن به حق امام زمان❤️

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جون سلام عزیزم یه سوال  شما لک لانه گزینی دیدی اصلا؟ سوالم اینه اگه کسی مثلا لک لانه گزی ...

سلام عزيزدلم نه فداتشم هيچي نديدم فكر كنم معمولا دكترا اينكارو ميكنن و شيافو اضافه ميكنن ولي من چون ٦ هفته خونريزي كردم دكترم شياف اضافه كرد و امپول پرولوتون داد و انوكسامو قطع كرد. عزيزم اصلا استرس نداشته باش انشالله برات خيره فداتشم

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم ترس نداره که. خیلی عمل ساده ایه انگار. ما که پانکچر و انتقال و عکس رنگی و هزار چیز تجربه کردیم ...

دارچین جون سلام شما روز چندم لک دیدی ؟ 

بعد اون لک انوکسا آسپرین قطع کردی پروژسترونت رو زیاد کردی؟ 

زیر دل درد کنه طبیعیه؟ من خیلی زیر دلم تیر میکشه میترسم 

سلام عزيزدلم نه فداتشم هيچي نديدم فكر كنم معمولا دكترا اينكارو ميكنن و شيافو اضافه ميكنن ولي من چون ...

مرسی گلم از جوابت دکتر دیشب که گفتم تو ترشحم رگه خونی دیدم ببخشید قهوه ای بود خیلی کم هم بود گفت اگه باز تکرار شد 48ساعت قطع انوکسا و آسپرین و اضافه کردن یک شیاف.

حالا برای درد زیر دلم نگرانم میگم نکنه...