2777
2789

و باهاش درآمد داشته باشه؟

درآمدتون خوبه ؟

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

خیاطی  سلیقه میخواد و هر چیدر تمیزکاریش عالی باشه اونقدر زیاد مشتری خداهد داشت . و به روز باشه و مزونی و....

خیاط نیستم البته

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیاطی سلیقه میخواد و هر چیدر تمیزکاریش عالی باشه اونقدر زیاد مشتری خداهد داشت . و به روز باشه و مزو ...

والا دیگه نمیدونم برم سراغ چی 

البته قبلش باید برم سرکار و پول دوره و تجهیزات در بیارم

خسته شدم از بس فکر کردم 

خیاطی داره درآمدش هر روز بهتر میشه ، تو فامیل دیدم کارش گرفته و دوست خواهرم هم زد پیشرفت کرد

بعد از چند وقت کارشون گرفت ؟

چیزی که من دیدم فهمیدم نباید عجلخ کنی ولی بگیره دیگه گرفته، یکی خیلی کند بود یکی دیگخ یه سال بعد ولی ...

ببخشید خیلی‌ سوال میپرسم 

تهرانن ؟ آخه من دنبال آموزشگاهم 

از تو خونه شروع کردن جفتشون، یکیشون هنوز خونه اس مشتریش هم زیاده

خیلی ممنون 🥺 💚 

دلگرم شدم خیلی‌ 

بستگی داره کدوم شهر باشی 

ببین خیاطی بری از دو راه میتونی درامد داشته باشی 

۱شخصی دوزی

۲تولیدی 

بستگی به خودت داره کدومو انتخاب کنی اولی حوصله بیشتری میخواد چون باید مشتریات بیان برن شاید ایراد بگیره اینا ولی دومی راخت تره درامدشم ثابته 

۵تومن به بالا میتونی دربیاری از تولیدی  کاملا به خودت بستگی داره 

بستگی داره کدوم شهر باشی ببین خیاطی بری از دو راه میتونی درامد داشته باشی ۱شخصی دوزی۲تولیدی بستگی به ...

تولیدی یعنی برم تو تولیدی کار کنم؟

شخصی دوزی متد خاصی میخواد ؟

ارتباط خوب لا مشتری و با سیاست خوب و پیج اینستا هم بزن

آره اتفاقاً به پیج زدن خیلی‌ فکر می‌کنم 

فقط بدجور می‌ترسم کارم خوب نباشه 

خیلی هم علاقه دارم ولی ذاتاً آدم استرسی ای هستم