2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا خیاطی رو شروع کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 44 پست
تولیدی یعنی برم تو تولیدی کار کنم؟شخصی دوزی متد خاصی میخواد ؟

تولیدی هم دوجوره 

اگر چرخ نداری کلا لوازم نداره بهتره بری تو تولیدی کار کنی که نیازی به چرخ نداره چون اگه بخوای برای تولیدی هم کار کنی باید چرخ صنعتی و سردوز خوب بگیری 

ولی اگه توان خرید داری میتونی بشینی تو خونه تو سفارش بگیری 

شخصی دوزی نه میدونی حوصله بیشتری میخواد چون برای هر بدن باید الگو بکشی خودت برش بزنی امد پرو کرد مشکلاتشو حل کنی 

ولی تولیدی بری پارچه برش شده رو میدن بهت فقط میدوزی 

درامدشم خوبه باز بستگی به شهرت داره و زمانی که میزاری 

باز سوالی داشتی خوشحال میشم جواب بدم

آره اتفاقاً به پیج زدن خیلی‌ فکر می‌کنم فقط بدجور می‌ترسم کارم خوب نباشه خیلی هم علاقه دارم ولی ذاتا ...

یکیشون که دوست خواهرمه ،  خیلی میترسیده قیچی بزنه به پارچه مردم، مربیش میگه باید انتخاب کنی یت یه همر ترس یا کارت ، اونم شروع کرده ، الان محشره کارش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تولیدی هم دوجوره اگر چرخ نداری کلا لوازم نداره بهتره بری تو تولیدی کار کنی که نیازی به چرخ نداره چون ...

خیلی‌ خیلی‌ ممنونم 

راستش من میخوام برم کار کنم با پولش چرخ بخرم و دوره ببینم 

اگرنه فکر نکنم خانوادم خیلی بتونن حمایت کنن چون وضع مالی خوبی ندارن 

به نظرتون موقع شروع چه چرخی بگیرم خوبه ؟

من شرایطم رو برای یه آموزشگاه خیاطی توضیح دادم 

گفتن یه دوره نازکدوزی بیا یه دوره دوخت تجاری بعد راحت تو کارگاه و تولیدی کار پیدا میکنی و اگر دوست داشتی ادامه میدی 

من تهرانم اتفاقاً دنبال یه آموزشگاه خوبم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

آره اتفاقاً به پیج زدن خیلی‌ فکر می‌کنم فقط بدجور می‌ترسم کارم خوب نباشه خیلی هم علاقه دارم ولی ذاتا ...

پزشکا آدم میکشن عین خیالشون نیست،😄، نهایتش یه مشتری خراب میشهدوباره پارچه میگیره ازدستمزدت کم میکنی

یکیشون که دوست خواهرمه ، خیلی میترسیده قیچی بزنه به پارچه مردم، مربیش میگه باید انتخاب کنی یت یه هم ...

واقعاً خیلی‌ ازت ممنونم خیلی زیاد

نیاز داشتم یکی اینطوری بهم روحیه بده🥺💚

خیلی‌ خیلی‌ ممنونم راستش من میخوام برم کار کنم با پولش چرخ بخرم و دوره ببینم اگرنه فکر نکنم خانوادم ...

برو خیاطی های مردونه ، اونا بدون حسادت راهنماییت میکنن، چند تا برو، زنونه هم بری بد نیست، همین جا بازم تاپیک بزن برای خیاطها ، بتزم چند تا، آگهی های توی دیوار رو ببین زنگ بزن راهنمایی بگیر، اینستا خم با جوصله بدون عمله راه بنداز، خواهرم شخرمون نیسن الان خم دسترسی ندارم وگرنه حنما زنگ میزدم ولی عردا پس فردا حودم بهش زنگ میزنم ، نوضیحاتشو میذارم تو همین تاپیکت اسی جان

واقعاً خیلی‌ ازت ممنونم خیلی زیاد نیاز داشتم یکی اینطوری بهم روحیه بده🥺💚

قضیه فقط روحیه دادن نیست ، مردم خیلی دارن به لباس بیشتر اهمیت میدن، اولش یکم ارزونتر بگیر و اولویتت جذب مشتری باشه تا درآمد ، توکل به حدا. حگمت بهت اطلاع میدم

برو خیاطی های مردونه ، اونا بدون حسادت راهنماییت میکنن، چند تا برو، زنونه هم بری بد نیست، همین جا با ...

قربونت برم عزیزم خیلی ممنونم🥺💚

چشم حتماً میرم بیشتر پرس و جو میکنم 

خیلی‌ خیلی‌ ممنونم راستش من میخوام برم کار کنم با پولش چرخ بخرم و دوره ببینم اگرنه فکر نکنم خانوادم ...

عزیزم بنظرم فقط یه دوره نازک دوزی برو بعد میتونس تو تولیدی کار کنی اولش درامدت قرار نیست زیاد باشه ولی رفته رفته هم یاد میگیری تو محیط کاری هم با درامدی که داری جمع کن خودت یه چرخ جک بگیر کسایی هستن که هیچی از خیاطی نمیدونن میرن تولیدی ولی اونم درست نیست چون خرابکاری زیاد میکنن و به ضرر خودشونه ولی محیط تولیدی خیلی خوبه خیلی چیزا رو رایگان یادمیگیری ففط یه دوره نازک دوزی برو تهرانم تولیدی زیاد داره ما خودمون شهرستان هستیم ولی کار از تهران هم میگیریم 

از همون روزیم که شروع کردی فقط رو تمیزی کار دقت کن که اون موقع همه جا کار پیدا میشه برات چون چرخکار زیاده ولی واقعیتش همشون بی سلیقه هستن و فقط دنبال اینن که سریع کارو تموم کنن پولشونو بگیرن تو اگه یکم سلیقه بخرج بدی و تمیزی دوختت برات اولویت داتشه باشه میتونی بهترین درامدو داشته باشی 

حواستم باشه که تولیدی خوبی رو انتخاب کنی خیلیا هم هستن که بعد کار اذیت میکنن مقداری از پولو نمیدن تا بمونی برو حضوری چندتارو ببین محیط رو اینکه چندتا چرخکار داره از چرخ کارا بپرس که تسویه اش خوبه یا نه

عزیزم بنظرم فقط یه دوره نازک دوزی برو بعد میتونس تو تولیدی کار کنی اولش درامدت قرار نیست زیاد باشه و ...

یعنی بدون رخ برم دوره نازکدوزی و بعد با کار تو تولیدی چرخ بخرم؟ یا همون اول باید حداقل یه چرخ خونگی داشته باشم ؟