2777
2789

پسر من از سه سالگی تشخیص اتیسم گرفت. 

الان بیشتر از 20 سوره قران حفظه، کتاب هاش رو کامل حفظ می کنه، یه عالمه شعر، از هر خوانده ای بگی ترانه می خونه.

اعداد و شمارش کامل بلده، جمع و تفریق، سودوکو، الگو همه بلده. 

اطلاعات عمومی، مثل انواع حیوانات، غذای حیوانات، سوغات شهرها، پایتخت کشورها و ... همه بلده، 

نشانه ها رو بلده و جملات کوتاه رو می خونه

چند تا اهنگ، مثل تولدت مبارک رو با بلز می زنه، نت ها رو تا حدی که کلاس رفته بلده. 

الان پیش دبسانیه

ولی به خاطر روابط اجتماعی و مهارت اجتماعی ضعیفش، تشخیص دادن که بره مدرسه اتیسم. توی مدرسه اتیسم، کم توان هم هست. 

به نظرتون جای پیشرفت داره؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ب نظر میاد خیلی باهوشه ماشالله

حالا چند تا دکتر همه گفتن اوتیسم یا فقط یک نفر گفته

و ایا برای شما کاملا مشخص شده ک اوتیسم هست یا شک دارین فقط

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
سنجش بردین ؟!اونجا تشخیص دادن؟

بله عزیزم، چون توی سنجش، می گن بچه باید تنها با مسئول سنجش بره توی اتاق و به پرسش ها جواب بده، و پسر من غریبی می کنه و تنها نمی ره. فقط به این دلیل

اگر اتیسم باشه طیف خفیفشه عجیبه معمولا میفرستن مدرسه ی عادی

بله عزیزم، چون توی سنجش، می گن بچه باید تنها با مسئول سنجش بره توی اتاق و به پرسش ها جواب بده، و پسر من غریبی می کنه و تنها نمی ره. فقط به این دلیل