2777
2789

یکی از اقوام هستن نمیخام نسبتش رو بگم

خودش پریروز تماس گرفت گفت شب جمعه شام بیاین خونه ی ما. و خیلی هم اصرار میکرد. منم قبول کردم

ولی وقتی وارد شدم خانومه خودش و زندگیش خیلی خیییلی آشفته بود. ببین خیلی که میگم ینی واقعا خیییییییلییییی

یکلحظه حس کردم روز دعوت رو اشتباه اومدم.فکر کردم دیدم نه درسته.گفته بود پنجشنبه شب

اقاعه سرکار بود یکی دوساعت ک نشستیم اومد.از ظاهرش مشخص بود ک از وصعیتی ک داره نیبینه خجالت زده س

جالب اینجاست ک دوسه ساله ازدواج کردن و بچه هم ندارن

ولی بحدی خونشون یجوری بود ک بخدا نمیخام حتی بهش فکر کنم

خیلی خیلی خبییییلی معذب شدم. واقعا دلم میخاست اونجا نباشم

ولی برام سواله چرا وقتی خودش دعوت کرده بود حتی پا نشده بود یه شونه به موهای خودش بزنه حداقل

موهای چررررب. خیلی خیییلی آشفته

بخدا لباسشپر از لک غذا بود

کاش نمیرفتم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حس بدی دارم.خصوصا نگاه اقاعه رو یادم میاد اعصابم خراب میشه بخدا

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا ناراحتی براش پیش اومده بوده 

برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی🥺وقتی درخواست صلوات رو لایک میکنم بدونین براتون صلوات فرستادم✨التماس دعا دارم💚اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید.   و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

بیشتر ببینید

وای روزو فراموش کردن شک نمن یادشون رفته

منم دوست بابام بچه بودیم دعوت کرد رفتیم درو باز نکردن ز زدیم گفت وای نیستیم یادمون رفت روزو

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بیسلیقه بوده فقط 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

شام درست کرده بود ولی اصلا نمیتونستم بخورم.بزوووور نوشابه دوسه لقمه توردم بیشتر حواسمو دادم به پسرم

خونشون یه بوی خیلی بدی میداد

الان اومدم خونه دیدم کف پاهام سیااااه سیااااااااااه شده...!

شاید ازیناس ک الکی تغارف میزنه ولی اصرار میکنه

شایدم فراموش کرده.قبلش تماس گرفتی مثلا ی ساعت قبل رفتن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ما هم پاگشا دعوت شدیم  یازده سال پیش رفتیم تو دقیقا با همچین صحنه ای از خونه آشفته مواجه شدیم داشتم بالا می‌میاوردم اینقدر خونه بوی بدی هم داشت

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
بیشتر ببینید