2777
2789
عنوان

برای بچه‌های شما شوهراتون کی اومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 57 پست
کاری ب شوهرت ندارم ولی مادرش نمیتونست پسرشو راهی کنه ک بیاد پیش زنش ؟؟پس فهم و درک زن موسفید کجارفته ...

یسری خانواده ها بیشعور تر از خود بچشون هستن دقیقا خودش نیومد اون مادرش که بلاخره خودش زایمان کرده میدونه  بعد زایمان جقد ی خانم نیاز ب حضور همسرش داره حداقل اون بهش میگفت 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

برو خونه بابات باید به پات بیوفته که ببخشیش تو این شرایط حساس و بحرانی تورپ تنها گذاشته اینجوری خانواده شوهرتم میفهمن که کار بدی کردن

همه بلاخره یه روز پیر میشن،یکی با حسرت یکی با لذت...🍁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما و بچه الان نیاز به مراقبت دارید 

بهترین کار اینه واسه آرامش خودت و اون بچه بری پیش مادرت 

نه واسه لجبازی و قهر 

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.

چه بیشعوررررر.. اون زنیکه میتونست صبر کنه تا بچه شو بعدا ببینه.زایمان سختتره یا اپاندیس عمل کردن 🤬🤬. نه برو خونه مادرت و اصلا باهاش یه کلمه هم حرف نزن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

نه عزیزم همشون اینطوری نیستن همسر استارتر که نمیره عجیبه

ن همین چند دقه پیش ی تاپیک دیدم همسرش نرفته بود. کلا مردا انگار افسردگی بعد زایمان میگیرن 🫤 شوهر من یسره پیشم بود منتها یسره تو فکر بود بجای حرف زدن اینا

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خیلی شلوغش کردیمگه کجا زایمان کردی که شوهرت موقع زایمان پیشت باشه؟ خیلی کم بیمارستان هایی هستن که ای ...

این چه حرفیه 

بالاخره باید تو بیمارستان باشه یا نه !!! 

نکنه سر عمل ننش میتونسته باشه !!!

اگر سر زایمان همسرش تو بیمارستان نباشه کی میخواد باشه دیگه کنارش تو زندگی 

هرکی جای تو بود عصبانی میشد

کاملا حق داری

ولی بدون فرصت تلافی داری ،الان حرص نخور بخاطر بچت

سرفرصت حسابشو برس

خدایا یه یا علی بگو و ظهورو شروع کن،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

عزیزم شوهرت هنوزنیومده؟

چه مادرشوهرعوضی داری چه خانواده ی شوهربی ادبی داری

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم