2777
2789
اسی جاندو تا نکته در پیام‌ها هستاولا خیلی خودت رو معذب نشون دادی خونه پدربزرگت. دو دفعه تکرار کردی ز ...

چیکار کنم حالم خیلی بده

آخه ظهر مامانم اینا پدربزرگم اینا همه هی میگفتن مقصری و میترسن برا همیشه بمونم خونشون

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2

چیکار کنم حالم خیلی بدهآخه ظهر مامانم اینا پدربزرگم اینا همه هی میگفتن مقصری و میترسن برا همیشه بمون ...

برو تو گوشی محلشون نده برو پارکی جایی 

به نظرم شوهرت ارزشش رو داره

انقدری با شعور هست چند میلیون داده بری مشاوره

کاش شوهر من چنین فهم و شعوری داشت

کلا دیدم نسبت به شهرستان و آدمای نازنینش تغییر کرد. خوش بحالتون

آدم مثل من بچه پایتخت باشه و شوهر خودشیفته آشغالش انقدر نفهم و خر باشه فقط ادعا داره

قدر شوهرت رو بدون

برو کلاس رانندگی ثبت نام کن تا مرخصی شوهرت بیاد دنبالت لاقل یه کار مفید بکن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو تو گوشی محلشون نده برو پارکی جایی به نظرم شوهرت ارزشش رو دارهانقدری با شعور هست چند میلیون داده ...

قربونت برم چقدر قشنگ صحبت میکنید

کاش نزدیکم بودی😭اره کلاس رانندگی می‌خوام برم 😭😭😭

برو تو گوشی محلشون نده برو پارکی جایی به نظرم شوهرت ارزشش رو دارهانقدری با شعور هست چند میلیون داده ...

یعنی دیگر پیام و زنگ نزنم بهش؟؟

پول فرستاد و مدرک در واتساپ عکس از رسید فرستاد که بگه هیچی کم نمیزاره برام 

قربونت برم چقدر قشنگ صحبت میکنیدکاش نزدیکم بودی😭اره کلاس رانندگی می‌خوام برم 😭😭😭

عزیز دلم

شما لطف داری اما من خودم یه دلشکسته زخمی ام که زندگیم نابود شده با دو تا بچه

ما زنا واقعا خیلی بی پناهیم 

باز شوهر شما کمی معرفت و مهر و محبت داره

شوهر من که یه عوضی به تمام معناست

زندگی من شاید از بیرون به ظاهر خوب باشه ولی کسی نمیدونه از درون چه زجری دارم میکشم

شما تازه اول راهی من دو تا بچه دارم بخاطر اونا موندم تو این زندگی

سعی کن بخاطر خوبیای شوهرت، بدیهاش رو ببخشی چون با اوضاعی که گفتی امکان بازگشت به خونه پدریت صفره

شوهرت باز هر چی هست بهت آزادی و استقلال داده

یعنی دیگر پیام و زنگ نزنم بهش؟؟پول فرستاد و مدرک در واتساپ عکس از رسید فرستاد که بگه هیچی کم نمیزاره ...

چرا

زنگ بزن و حالش رو بپرس زیاد ناله نکن بگو دلم برات تنگ شده و کاش زودتر بیام تو بغلت

البته امروز اینکارا رو نکن فردا یا پس فردا 

عزیز دلمشما لطف داری اما من خودم یه دلشکسته زخمی ام که زندگیم نابود شده با دو تا بچهما زنا واقعا خیل ...

آره عزیزم پدرم بددل نمیزاره تا دم در برم گفت با خودم میبرمت سرکار یعنی با ماشین هی برم بیام

.....

حداقل شوهرم بددل نیست.

شوهر شما مشکلش چیه؟ خسیسه؟؟

بنظرت باور می‌کنه

احتمالا اولش باور نکنه ولی سعی کن خسته نشی بالاخره شما خاطرخواه هم بودین با عشق ازدواج کردین ، دوست داره

نه مثل من بدبخت ازدواج سنتی بی عشق