2777
2789
عنوان

خانم هایی که جدا شدید

147 بازدید | 19 پست

کدوم مرحله جدایی خیلی سخت بود براتون 

زندگی با همسر پر از چالش یا اون زمان که تصمیم گرفتید طلاق بگیرید یا اون مراحل دادگاه و رفت و آمدش یا مرحله ی سخت اون مرحله ی آخرش که کامل جدا شدید و تازه فهمیدید الان شرایط زندگی براتون خیلی متفاوت شده ؟😔

همون مرحله زندگی باهمسرسخت بود باقیش زیادسخت نبود

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قسمت آخرش ک باید خودم زندگیمو می‌ساختم امیدی نداشتم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بیشتر ببینید
همون مرحله زندگی باهمسرسخت بود باقیش زیادسخت نبود

تصمیمم برای طلاق جدیه اما متاسفانه حرف بقیه هم زود روم تاثیر میزاره ؟اما میدونم برم سر زندگیم همون آش و همون کاسه اس درست بشو نیست 

تصمیمم برای طلاق جدیه اما متاسفانه حرف بقیه هم زود روم تاثیر میزاره ؟اما میدونم برم سر زندگیم همون آ ...

پس بایدپوستتوکلفت کنی براطلاق چون بعدش هرننه قمری ازراه رسیدمنت میذاره سرت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
پس بایدپوستتوکلفت کنی براطلاق چون بعدش هرننه قمری ازراه رسیدمنت میذاره سرت

خودم شرایطم طوری هست مستقل شم فقط الان که فعلا جدا نشدم خونه ی مادرم هستم تا بعد از جدایی خودم رو سرپا کنم شوهرم خیلی عوضیه میگه بیا توافقی که هیچ مهریه و اینا نده سختشه آقا اما برای زنای دیگه وقت و پول داره 😔

از لحاظ مالی چیزی تو دستت بود یا تونستی مهریه یا حقت رو از شوهرت بگیری ؟الان مستقلی راحت شدی سخت نیس ...

نه مهریه نداشت ک بده تازه تو زندگی با خودش هم کلی هزینه کرده بود

منفی ده اومدم بیرون از زندگیش با حقوق ده تومن دارم فقط زندگی روزمره مو میگذرونم تازه چون خونه پدرم هستم اجاره خونه نمیدم ولی در سال اندازه بیست تومن سی تومن پس انداز میکنم پول پیش خونه ب پدرم کمک میکنم. چون مستاجریم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بیشتر ببینید
نه مهریه نداشت ک بده تازه تو زندگی با خودش هم کلی هزینه کرده بودمنفی ده اومدم بیرون از زندگیش با حقو ...

انشاالله که درهای رحمت خدا به روت باز شه پدر و مادر آدم هرچی هم باشن باز خیلی شرف دارن به این به اصطلاح شوهرها خدا پدر و مادرهای شریفمون رو برامون نگه داره 

انشاالله که درهای رحمت خدا به روت باز شه پدر و مادر آدم هرچی هم باشن باز خیلی شرف دارن به این به اصط ...

ممنون عزیز دلم

واقعا همینطوره

شما هم ار تصمیمت رو گرفتی برو جلو ب عقب نگاه نکن

امیدوارم بهترین اتفاقات برات رقم بخوره دوست عزیز

بیشتر ببینید
ممنون عزیز دلمواقعا همینطورهشما هم ار تصمیمت رو گرفتی برو جلو ب عقب نگاه نکنامیدوارم بهترین اتفاقات ...

ممنون عزیزم یازده سال عمر و‌جوانیم رو گذاشتم اگر میخواست  درست بشه تا حالا درست شده بود ی نگاه تونستی بنداز تاپیک قبلیم