2777
2789
عنوان

زیپاد معتبره یا نه

136 بازدید | 13 پست

من تقریبا یه هفتس

یه کارت پاسارگاد سفارش دادم که بیارن

تو این 2-3روز اینده باید برام بفرستنش

الان رفتم تو برنامه گفت کدملی وشماره تو نو بدین

زدم بعدش گفت خطا یه پیامک هم اومد زدم گفت خطا

بهشون زنگ زدم 

گفتن درحال بروزرسانیه برنامه راست میگن

خیلی ترسیدم الان

یکمم شک کردم

دختر داییم کارتشو از همین زیپاد هفته پیش فرستادن

بازم من شک دارم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اولش میخواستم افتتاح حساب کنم برنامه یبار خطا داد و برای احراز هویت ویدیو دادم یکم طول کشید تا تایید کنه. ولی بعدش تاییدیه داد و حسابم زیپاد برای بچم باز کردم. آره زیپاد معتبره چون برای بانک پاسارگاده.

چرا پس اینطوری جواب دادن یهو شک کردمزیپاد هم تعریف شو شنیدم ولی شک کردم

سلام دوست عزیز،این برنامه مثل موبایل بانک پاسارگاد، بررسی امنیتی شده و توی وبسایت بانک هم معرفی شده و کاملا معتبر هستش

چی شد امد یا نه ؟منم برای دخترم میخوام یه کارت بگیرم بتونم شارژش کنم هرماه همسایمون گفت زیپاد میشه ا ...

سلام دوست عزیز،این برنامه مثل موبایل بانک پاسارگاد، بررسی امنیتی شده و توی وبسایت بانک هم معرفی شده و کاملا معتبر هستش

زیپاد نمی‌دونم من ویپاد دارم اوکیه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

من برای پسرم گرفتم خیلی راضیم. تنظیم کردم پول توجیبی پسرم هفتگی براش واریز میشه. همین موضوع باعث شده ...

سلام دوست عزیز ،از اینکه در خدمت شما هستیم بسیار خوشحالیم💛

منم اولش میخواستم افتتاح حساب کنم برنامه یبار خطا داد و برای احراز هویت ویدیو دادم یکم طول کشید تا ت ...