2777
2789
عنوان

ازدواج با ت رنس

| مشاهده متن کامل بحث + 3908 بازدید | 115 پست
منظورم اعتقاد شخصی نبودمن‌ آدم مذهبی نیستم معمولیمسوال بود برام گفتم شاید شما مطلع باشیدوقتی از لحاظ ...

مراکز ناباروری اسمشون روشونه، رفع مشکلات ناباروری

قرار نیست با اعتقادات مذهبی پیش برن، کارشون یه کار علمیه

من دوست خودم با اسپرم اهدایی باردار شد، بدون صیغه و غیره 

چون توی بانک اسپرم اهدا کننده اسپرم رو به شخص گیرنده اطلاع نمیدن و از نظر اخلاقی هم درست نیست که طرفین بدونن داستان چیه، ممکنه بعد ها اهدا کننده اسپرم علاقه پیدا کنه که بره بچشو پیدا کنه یا بخواد ادعای ولایت کنه بر فرزند

پس به دیدگاه منطقی بهش نگاه میشه نه مذهبی

تا وقتی رابطه جنسی در کار نیست زنایی در کار نیست که به قول شما نطفه بخواد حروم بشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
مراکز ناباروری اسمشون روشونه، رفع مشکلات ناباروریقرار نیست با اعتقادات مذهبی پیش برن، کارشون یه کار ...

مراکز ناباروری طبق قانون کار میکنن کاری که مشکل شرعی داشته باشه انجام نمیدن 

از لحاظ شرعی هم لقاح باید از دو نفر محرم انجام بشه ربطی به دخول و رابطه جنسی نداره 

از دوستتون دوباره بپرسید چون دو تا از دوستان خودمم همین مشکل رو دارن برای اون پرسیدم

اینکه شخص اهدا کننده و گیرنده نباید همو ببینن و بشناسن اطلاع دارم کامنت قبلم گفتم تافنی و‌غیر حضوری صیغه میخونن اصلا خانواده گیرنده نمیدونن اون طرف تلفن کی هست فقط اون مرکز میدونه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مراکز ناباروری طبق قانون کار میکنن کاری که مشکل شرعی داشته باشه انجام نمیدن از لحاظ شرعی هم لقاح بای ...

عزیزم وقتی مراجع تقلید که نماینده دین باشن نظرات مختلفی درباره این مسئله دارن، و خیلیشون من جمله رهبر تایید کردن که مشکلی نداره، این امر کاملا قانونیه، حرف شما مثال نقض زیاد داره، نگاه کردن به عورت نامحرم حرامه ولی اینهمه دکتر مرد لابیاپلاستی و ژینوپلاستی انجام میدن و جواز طبابتشون باطل نمیشه، چون جامعه به این خدمات احتیاج داره و همه جا تمام مسائل مذهبی رعایت نمیشن

پایین تر واستون نظر دو تا مرجع تقلید رو میذارم

آیت الله خامنه ای:

آیا تلقیح نطفه مردی اجنبی به همسر مردی که بچه‏دار نمی ‏شود، از طریق قراردادن نطفه در رحم او جایز است؟

جواب:عمل مذکور فی‏ نفسه اشکال ندارد و کودک به صاحب تخمک و رحم ملحق می‏ شود و الحاق آن به صاحب نطفه هم بعید نیست ولی از او ارث نمی‏ برد

آیت الله مکارم شیرازی:

مردی عقیم، ولی زن او سالم و قدرت باروری دارد. اگر اسپرم مرد دیگری در آزمایشگاه با تخمک زن مذکور ترکیب، سپس نطفه ترکیب یافته در رحم زن نهاده شود، لطفاً بفرمایید:

اوّلاً:آیا این کار جایز است؟

ثانیاً:آیا این امر زنا محسوب می شود؟

ثالثاً:آیا مشخّص بودن یا ناشناس بودن دهنده اسپرم در حکم مسأله تأثیری دارد؟

رابعاً:رابطه شرعی کودک با شوهر زن از لحاظ ارث، محرمیّت و نکاح چگونه خواهد بود؟

خامساً:رابطه شرعی کودک با مرد صاحب اسپرم از نظر ارث، محرمیّت و نکاح چگونه می باشد؟

الف) جایز نیست.

ب) زنا نیست؛ ولی از جهاتی شبیه زناست.

ج) هیچ تأثیری ندارد.

د) رابطه ای با او ندارد؛ جز اینکه فرزند طبیعی همسر اوست، و با او محرم است.

هـ) به منزله فرزند نامشروع اوست که محرم است؛ ولی از یکدیگر ارث نمی برند.

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
مراکز ناباروری طبق قانون کار میکنن کاری که مشکل شرعی داشته باشه انجام نمیدن از لحاظ شرعی هم لقاح بای ...

در ضمن واژینوپلاستی رو مثال زدم که نگید کار پزشکیه و پزشک محرمه

پزشک در شرایط اورژانسی میتونه فقط این کارو بکنه

واژینوپلاستی یه عمل زیبایی هست که انجام دادنش هیچ فوریت و انجام ندادنش هیچ خطر جانی ای نداره

پس واجب نیست

بیشتر ببینید

مگه همیچین ادمایی دکتر هم میشن؟ فکر نکنم بهشون اجازه بدن

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
شوهر دارم ولی اگر مجرد بودم و اندازه شوهر فعلیم عاشقش بودم، بلهیکی از دوستان دببرستان خودم تطبیق جنس ...

بچه چی؟

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
بچه چی؟

بچه هیچی

الانم من بچه نمیخوام

ولی فرضا اگرم مبخواستم به سرپرستی میگرفتم

بیشتر ببینید

اطلاعات زیادی ندارم که بگم آره یانه 

ولی اگر جای شما بودم در مورد شرایطش تحقیق میکردم و با چند تا پزشک صحبت می‌کردم 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
🤮🤮آدم با شنیدن کلمه بالا میاره چ برسه ازدواج

من یکی میشناسم خانم بوده و شوهر داشته تازگیا آقا شده و عجیب تر اینکه از قبل تغییر جنسیت و زمانی که شوهر داشته دوست دختر هم داشته و الان باهم ازدواج کردن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
پسرخالم زنش دو جنسه بود عمل کرد باهاش ازدواج کرد.یه دختر و یه پسر آورد

وای جدی.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 10سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

بیشتر ببینید