2777
2789
عنوان

شیشه خوردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 22 پست

من پسرم ۳سال وهفت ماهشه تو شیشع اب و شیر و اب میوه میخوره

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید

پسر من تا دو سال و شش ماه شیشه میخورد 

بعد انقد بزرگ شده بود ک سر شیشه هاشو دندون دندون میکرد پاره میشد

به بار براش سرشو با چاقو بریدم وقتی دید شیر خیلی ازش میاد راضی شد تو لیوان نی دار بخوره

حالا واقیت من با شیشه خوردنش مشکل نداشم،از شیشه های گرون گرون خریدن و پاره کردن سر شیشه ها خسته شده بودم دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلا شیرو ازش بگیر همین باعث میشه غذا کم بخوره

آخه سیری نداره.کلا انگار میخوای بهش سم بدی ده ساعت ۱۲ ساعتم همینجور ادامه میده بدون غذا و شیر

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نمیدونم انشاالله از سر اینم بیفته.من مشکل ندارم اطرافیان گاهی حرفی میزنن

اطرافیان حرف زیاد میزنن بذار بچه راحت باشه فقط شبا با شیشه شیر نده تو خواب چون دندونش خراب میشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من پسرم ۳سال وهفت ماهشه تو شیشع اب و شیر و اب میوه میخوره

دوست نداری بگیری ازش؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اطرافیان حرف زیاد میزنن بذار بچه راحت باشه فقط شبا با شیشه شیر نده تو خواب چون دندونش خراب میشه

نه اونجور نیست ک فقط با شیشه بخوابه.گاهی شبا اصلا نمیگه.ولی صبح تا چشم باز میکنه میگه شیشه

پسر من تا دو سال و شش ماه شیشه میخورد بعد انقد بزرگ شده بود ک سر شیشه هاشو دندون دندون میکرد پاره می ...

نه جز یکی دوبار پاره نکرده خداروشکر.منو فقط گاز میگیره ب جای شیشه

نمیدونم انشاالله از سر اینم بیفته.من مشکل ندارم اطرافیان گاهی حرفی میزنن

زیادی مک زدن بچه ها باعث میشه دچار تثبیت دهانی بشن که ریشه یکسری مشکلات در بزرگسالیه

بهمین خاطر میگن از شیر گرفتن و از پستونک گرفتن و از شیشه گرفتن باید بموقع انجام بشه