2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین در مورد رابطس…

| مشاهده متن کامل بحث + 8527 بازدید | 280 پست
اولی همونیه که باهاش رابطه داشته

آخه چرااینکارروکرده..........پسر دومیه فقط داره زر میزنه هیچوقت سراغ پدر دختره نمیره کسی از بحث و دعواخوشش نمیاد.....داره میترسونتش......فقط کات کنه گوشیش روخاموش کنه تاببینه چی پیش میاد....کتک خوردن ازخانواده خیلی بهتر که به یه آشغال باج بدی.....

مقصر دختره س که یا یکی سیر نشده. خربزه خورده پای لرزشم بشینه.. شما دخالت نکن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم خربزه خورده پای لرزشم بشینه

ببخشید هول بازی در اورده با چن نفر ارتباط داشته ،الان از چی میترسه؟کسی ک تااونجاها پیش رفته دیگه نباید از چیزی بترسه 

مگه نه؟

آخه چرااینکارروکرده..........پسر دومیه فقط داره زر میزنه هیچوقت سراغ پدر دختره نمیره کسی از بحث و دع ...

پسر دومیه که موضوع رو به من گفته ، گفته من هیچ چیزی ازش نمیخوام اما به دلیل اینکه داره به خودش ضرر میرسونه به خاطر خودش اینکارو بکنه

روانپزشکی

عزیزم عاقلانه فکر کن توقع معجزه که نباید داشته باشی وقتی همزمان با دونفر تا این حد پیش میره حتی یک لحظه به عواقبش فکر نباید کنی ؟؟

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
فقط اومدم بگم نرها ارزش این همه استرس دارن؟پس خدا میدونه که میگه ارتباط با نامحرم گناهه

دقیقا خودشون ک براشون مهم نیس خانواده ابرو روحیه ی دختر..کلا ارزش اینجوری استرس کشیدن رو ندارن 

البته کار دختره صد در صد اشتباه بوده

اون اولی باهاش رابطه داشته که به خودش وابستش کنه

عزیزم من کاری به  اون ندارم دختر خانم‌چرااا با نفر هم‌زمان بود؟؟؟؟؟ چرا خیانت کرد؟؟ آدمی بود طرف اوکی کات میکرد می‌رفت نفر بعدی نه دوتا دوتا‌ بخواد 

حالام کاریه که خودش کرده تاوانشم بایدد بده 

اون پسره اک بره بابا دختره حرف بزنه پای خودش هم گیره پس گوز گوز زیادی کرده دختر هم مقصر هست بعد میگن مردا تنوع طلب هستند دنیا برعکس شده😐😐

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

آخه چرااینکارروکرده..........پسر دومیه فقط داره زر میزنه هیچوقت سراغ پدر دختره نمیره کسی از بحث و دع ...

خانواده دختره از نظر مالی ضعیفن این قصدش اینه مدارکو بزاره تو یه پوشه و بزاره جلو ماشین بابای دختره و تموم

روانپزشکی