کلاس ششمه یه معلم بداخلاق ادایی و حال بهم زن داره دخترم همیشه نمرش خیلی خوب بوده هیچوقت پایینتر از خیلی خوب نداشته یکبار قابل گرفته معلم اومده بهش گفته از تو بعید بود برات متاسفم چرا به فکرت نیستی حتما مامان بابات طلاق گرفتن اینجوری شدی بدبخت من اگه بجای تو بودم سرمو میکوبوندم به دیوار تا دو ساعت فقط زار میزدم بعد تو عین خیالت نیست
دخترم میگه اولم که کی میگه من عین خیالم نیست؟ دومم فرق من با شما اینه که شما نادانی و من دانا من اگه سرمو بکوبم به دیوار جواب این نمره میشه خیلی خوب ؟ نمیشه
تا دو ساعت زار بزنم به من نمره خیلی خوب میدی؟نه نمیدی اگه قرار بود که سرمو بکوبیم به دیوار مشکلمون حل شده همه ی مردم روزی ده بار سرشونو میکوبوندن به دیوار اگه قرار بود با گریه کردن مشکل حل شده همه گریه میکردن
سومم که من بدبخت نیستم خیلیم خوشبختم
چهارمم که من نمرم قابل شده برای اینکه نمیدونستم امتحان داریم که بخونم مگه هر کی از خیلی خوب قابل میگیره مامان باش طلاق گرفتن که من دومیش باشم؟
پنجمم که برید برای خودتون متاسف باشید
معلمم بهش گفته گستاخ کسی که اینجوری حرف میزنه پدر مادر نداره بهش ادب یاد بدن
معلمش گفته فردا برم مدرسه بنظرتون فردا برم خودمو نشون بدم باهاش جروبحث راه بندازم با معلم دعوا کنم یا نه
و اینکه اول سال دیدم معلمش چقدر بده به دخترم گفتم بهت زور گف نترس جوابشو بده من پشتتم