2777
2789
عنوان

کسی علائم سرطان رو میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 59 پست
مرسی عزیزم بخدا از درد می‌پیچم به خودم به دکتر ریه که دیروز رفته بودم گفتم سرطان نیست؟ گفت نه از اعص ...

ندول تیرویید نداری

خواهر من داشت عمل کرد خوش خیم بود

غذد لنفاوی و اطرافش درگیر میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس و اینا داری؟ اعصابت چی سابقه دارین

اره استرس میگیرم خیلی وقتا مشکل اعصاب هم داشتم الان میبینم ته حلقم سفید شده و گلوم که باد کرده و درد میکنه ته زبونمم اونجا که میره به گلو یه عالمه باد کرده و قرمزه میترسم سرطانه حنجره یا دهان باشه صدایم همش میگیره

ندول تیرویید نداریخواهر من داشت عمل کرد خوش خیم بودغذد لنفاوی و اطرافش درگیر میکنه

نمیدونم بخدا باید آزمایش بدم؟ چند وقته حلقم سفید شده رنگش بالایه سقف دهنم سفید شده گلوم چند ماهه درد میکنه و خوب نمیشه زده به گوشم و ته زبونم اونجا که میره به گلو تورم هایه قرمز داره و باد کرده. سمت راست گلوم پایین باد کرده و دست میزنم سفته قلمبه شده زیاد مشخص نیست ولی خودم میفهمم خواهرم دید متوجه شد جدیدا صدامم همش میگیره باید صاف میکنم گوگل زده علائمش سرطانه دهان یا حنجره یا گلو به دکتر گوش حلق بینی و ریه نشون دادم سطحی دیدن گفتن چیزی نیست ولی یه چیزی هست میدونم چون هم درد دارم هم باد کرده هم رنگه حلقم سفید شده انگار اون بافتش رنگشو از دست داده... میترسم 

نمیدونم بخدا باید آزمایش بدم؟ چند وقته حلقم سفید شده رنگش بالایه سقف دهنم سفید شده گلوم چند ماهه درد ...

برای خودم که کامل حلقم سفید بود و لوزه هام درگیر که سنگ لوزه داشتم و ی مراحل درمانی که اصلا خوب نشد با دارو و آنتی‌بیوتیک که اخرم با دود و عنبر نسا سفیدهاش رفع شد

ولی خواهرم که توده سفت داشت سمت حنجره و سیب گلو سونوگرافی داد ندول تیرویید بود صب و شب کارش گریه بود که سرطانه و .... ولی درنهایت نصف تیرویید برداشت و الانم عالیه و توده خوشم بود که بیشتر ندول های تیرویید خوش خیمن

برو بگو برات سونوگرافی بنویسن سونو تیرویید و غدد لنفاوی بده

برای خودم که کامل حلقم سفید بود و لوزه هام درگیر که سنگ لوزه داشتم و ی مراحل درمانی که اصلا خوب نشد ...

پیشه چه دکتری برم؟ ببین میگم حلقم اونجا که لوزه هست نه ها قبله اون اونجا که زبان کوچک هست دور و اطرافه اون حلالش سفید شده بافتش

پیشه چه دکتری برم؟ ببین میگم حلقم اونجا که لوزه هست نه ها قبله اون اونجا که زبان کوچک هست دور و اطرا ...

متخصص تیرویید برو

یا گوش حلق بینی برو بگو سونو بنویسن برات

کارکرد تیرویید خیلی رو همه چی تاثیر داره به استخون به پریود و هورمون و...

برای خودم که کامل حلقم سفید بود و لوزه هام درگیر که سنگ لوزه داشتم و ی مراحل درمانی که اصلا خوب نشد ...

منم 1ماهه تموم آنتی بیوتیک خوردم هیچ تاثیری نداشت چند ماهه پیشم که سرما خورده بودم و دیگه خوب نشد گلو دردم هرچی آنتی بیوتیک خوردم بی اثر بود خلط و سرف هام ادامه داشتن الان ولب میخوام سرفه کنم پهلو ها و قفسه سینم میگیره به شدت درد میگیره دیگه زیاد سرفه نمیتونم بکنم و نمیاد راستش گلوم باد کرده اندازه یه گردو غده لنفاوی نیست پایین‌تری پیشه استخونه وسطه گلو ولی سمت راست اب دهنم قورت میدم نمیره پایین خوب یه سفتی حس میکنم میترسم :((

منم 1ماهه تموم آنتی بیوتیک خوردم هیچ تاثیری نداشت چند ماهه پیشم که سرما خورده بودم و دیگه خوب نشد گل ...

خواهر من داشت ی غده که سمت چپ بود و سفت رفت سونو تیرویید گفت ندول هست و درمان کرد 

اخه واسه بقیه چرا اینجوری نیست هرکیو دیدم همه صورتی بودن هیچکی اینجوری سفید نشده بود

تایپیک های قبلت رو خوندم

بیشتر مشکلاتت بخاطر ریه و سیگاره

ولی این توده رو جدی بگیر

متخصص تیرویید برویا گوش حلق بینی برو بگو سونو بنویسن براتکارکرد تیرویید خیلی رو همه چی تاثیر داره به ...

باید برم حتما اخه دیگه چندتا دکتر؟ گوش حلق بینی رفتم گفت چیزی نیست اصلا خوب نگاهم نکرد بخدا بالایه 30 40 تا دکتر رفتم تو این چند ماه هر کدوم یه تخصص ولی دیگه چیکار کنم باید برم باز

باید برم حتما اخه دیگه چندتا دکتر؟ گوش حلق بینی رفتم گفت چیزی نیست اصلا خوب نگاهم نکرد بخدا بالایه 3 ...

علایم ندول تیرویید بخون نت ببین داری اگه داری برو سونو