2777
2789
عنوان

کسی علائم سرطان رو میدونه

313 بازدید | 59 پست

تمومه استخونام تیر میکشن شکم و زیر شکم درد میکنن و می‌پیچن کمرم داره نصف میشه پهلوها دنده ها انگار نیشگون میگیرن دارم از درد میمیرم 7 ماهه اینجوریم یه مدت بهتر شد دوباره یک ماهه اینجوری شدم کلی دکتر رفتم ولی تشخیص نمیدن میگن فیبرومنالژیا هست اسم بیماریش و از اعصابه ولی دیشب متوجه شدم لگنم و استخوان خاسره و پشت رانه پام ورم کرده و نرمه بادش زیاده و تیر میکشه نمیتونم بشینم یا دراز بکشم روش راهم میرم لنگ میزنم درد میکنه بدجور شده سینه و گلومم میسوزه و درد میکنه خلط زیاد دارم و سرفه و انگار یه چیزی تو گلوم گیر کرده گلومم باد کرده غذا نمیتونم بخورم گیر میکنه انگار صدامم میگیره یهو حرغم میزنم شکمم و کمرم تیر میکشن نفسم میکشم درد دارم. شکمم ورم کرده یه ذره غذا میخورم میخواد بترکه و سریع سیر میشم با دوتا لقمه کوچیک منی که زیاد غذا میخوردم شکمم صدا هم میخوره انگار آب توشه استخونایه قفسه سینه و پشتم درد میکنن میگیره و تیر میکشه انگار یکی فشار میده قلبم انگار فشار میدن میگیره و تیر میکشه بعضی وقتا. تو گوگل خوندم اینا علائم سرطانه تورو خدا اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه دارم از نگرانی و درد می‌پیچد بخ خودم نمیدونم دیگه چیکارکنم

فقط آزمایش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

مهم ترین علامت سرطان کاهش وزنه

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... دعا کنید اربعین امسال همراه با یار به کربلا برم💖💖🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما چکاپ کن

آزمایش خون بده 

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... دعا کنید اربعین امسال همراه با یار به کربلا برم💖💖🥲🥲🥲

ازمانش دادم نرمال بود ولی هنوز دکتر ارتوپد نرفتم واس ام آر ای استخونام

پس نرمال بوده سرطان نیست ولی برو ارتوپد ببین مشکل از چیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

چند سالته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اما لطفاً آروم باش. سرچ کردن علائم توی گوگل معمولاً فقط باعث استرس بیشتر می‌شه و تشخیص قطعی نمی‌ده. چیزی که الآن مهمه، اینه که یه پزشک متخصص خوب پیدا کنی که این موضوع رو جدی بگیره و پیگیری کنه.

چند نکته مهم:

1. دردهای استخوانی و عضلانی که این مدت داشتی و حالا با ورم لگن و ران همراه شده، ممکنه به علل مختلفی باشه، از جمله بیماری‌های التهابی، مشکلات گوارشی یا حتی درگیری سیستم عصبی.

2. مشکلات گوارشی مثل نفخ، احساس گیر کردن غذا، سوزش و خلط می‌تونه به ریفلاکس، مشکلات معده، آلرژی‌های غذایی یا حتی استرس زیاد مربوط باشه.

3. درد قفسه سینه و قلب اگر مداومه، حتماً باید یک متخصص قلب و داخلی چک کنه. اما از استرس هم می‌تونه باشه.

4. ورم‌های جدید رو جدی بگیر و حتماً یک پزشک متخصص روماتولوژی یا ارتوپدی ببینه.

چیکار کنی؟

پزشک متخصص روماتولوژی، گوارش و داخلی رو دوباره پیگیری کن و شاید نیاز به آزمایش‌های تخصصی‌تر (MRI، آندوسکوپی، آزمایش‌های التهابی) داشته باشی.

سعی کن از تغذیه مناسب، خواب کافی و مدیریت استرس استفاده کنی، چون استرس شدید خودش می‌تونه علائم رو تشدید کنه.

از دکترت بخواه که تست‌های بیشتری انجام بده، مثلاً بررسی بیماری‌های خودایمنی (لوپوس، آرتریت روماتوئید)، مشکلات تیروئید، و بیماری‌های التهابی روده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40