2777
2789
عنوان

کسی علائم سرطان رو میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 59 پست
کجای گلوت باد کرده؟ وقتی دست میزنی سفت نیست؟ درد میکنه وقتی بهش دست میزنی و چند وقته متوجهش شدی

سمت راست پایین نزدیکه وسطه استخوانه گلو. به دکتر نشون دادم گفت چیزی نیست نمیدونم چرا دکترا نمیفهمن هیچیو همش میگن چیزی نیست من دارم از درد میمیرم میگن هیچی نیست میترسم از عفونت باشه که زده به استخوانم و عفونت استخوان گرفته باشم نمیدونم بخدا هرچی داره منو خفه میکنه و. میکشه

سمت راست پایین نزدیکه وسطه استخوانه گلو. به دکتر نشون دادم گفت چیزی نیست نمیدونم چرا دکترا نمیفهمن ه ...

گلوت رو به یک نفر فقط نشون دادی؟ عزیزم مشکل اصلیت از گلوت داره میاد برو دکتر و روی گلوت تاکید کن و اگر خیلی وقته اینجوریه حتما بهش بگو که مدت زیادیه اینجوری شدی و خوب نمیشه 

دیدی شدیم حیف؟ :) 🥀 هعیی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما لطفاً آروم باش. سرچ کردن علائم توی گوگل معمولاً فقط باعث استرس بیشتر می‌شه و تشخیص قطعی نمی‌ده. ...

مرسی عزیزم بخدا از درد می‌پیچم به خودم به دکتر ریه که دیروز رفته بودم گفتم سرطان نیست؟ گفت نه از اعصابه ولی واسه اینکه خیالت جمع بشه آزمایش روماتیسم و سرطان مینویسم. هنوز نرفتم بدم دارم میمیرم از درد اخه سرطان که تو آزمایش خون نشون داده نمیشه. دکترا فقط میخوان از سر باز کنن. باز این دکتره ریه یکم به حرفام گوش کرد ولی گفت بخدا از اعصابه اخه از اعصاب باشه و فیبرومنالژیا باشه ورم نداره. میترسم بقیه جاهامم ورم کنه یعنی اینا سرطان نیست؟ من سیگار زیاد کشیدم پدر خودمو در آوردم میترسم. بادش انقد زیاده نمیتونم روش بخوابم یا بشینم خدایا چه گیری افتادم همه جام داره میترکه میگم شاید عفونته کهنه باشه چون پارسال سرما خورده بودم بعدش دیگه کامل خوب نشدم و ادامه داشت سرفه هایه وحشتناکم و خلط و اینا بعد یه مدت درد بدن گرفتم سمت چپ بعدش هر دوطرف شد شکم لگن کمر قفسه سینه پا بعضی وقتا هم دست میگم شاید عفونت استخوان گرفتم نمیدونم بخدا چیه میترسم نمیخوام چیزیم بشه دارم درد میکشم خوب نمیشه لعنتی خسته شدم

گلوت رو به یک نفر فقط نشون دادی؟ عزیزم مشکل اصلیت از گلوت داره میاد برو دکتر و روی گلوت تاکید کن و ا ...

رفتم دکتر متخصص گوش حلق بینی گفت چیزی نیست یکم التهاب داره که چیزی نیست اونم دکتر ریه هم نشون دادم گفت چیزی نیست نمیدونم چرا میگن هیچی نیست منم حس میکنم از گلومه متنه قبلیمو بخون توضیح دادم سرما خورده بودم و خوب نشدم کامل دیگه و این دردا شروع شد... نمیدونم بخدا شاید ازین باشه شایدم سرطان باشه نمیدونم بیماریه فیبرومنالژیا هم شبیه همین بیماریه که من دارم اینجوریه که چند جایه مختلف بدن درد میگیره استخوان و غثع1له هم درد میگیره و تیر میکشه ولی فقط ورم نمیکنه و تخریب بافت و استخوان نداره

مرسی عزیزم بخدا از درد می‌پیچم به خودم به دکتر ریه که دیروز رفته بودم گفتم سرطان نیست؟ گفت نه از اعص ...

اسی اگر خدایی نکرده چیزی باشه توی ازمایش خون بلافاصله مشخص میشه چون اگر بدن درگیر این بیماری شده باشه تعداد گلبول های خون به شدت میره بالا و فقط هم از طریق این ازمایش میشه متوجهش شد پس هرچی زودتر برو ازمایش بده و اصلا نترس من نمیگم که تو بیماری شاید اصلا چیز خاصی هم نباشه و یا حتی عفونتی چیزی باشه ولی خب حداقل خیالت دیگه راحت میشه

دیدی شدیم حیف؟ :) 🥀 هعیی

اسی اگر خدایی نکرده چیزی باشه توی ازمایش خون بلافاصله مشخص میشه چون اگر بدن درگیر این بیماری شده باش ...

اخه اگه عفونت باشه از کجا بفهمم؟ آزمایش ادرار چندبار دادم عفونت ادراری نداشتم. من فکر کنم خیلی پیشرفت کرده باش نشون میده تویه آزمایش اخه تو نت خوندم با آزمایش خون مشخص نمیشه باید عکس و ام آر ای یا پت اسکن گرفته بشه بخدا الکی نمیگم که درد دارم یه لحظه هم نمیتونم اروم بگیرم همش می‌پیچد به خودم خونوادم خسته کردم ولی بخدا درد دارم دسته خودم نیست باشه میرم میذم ازمایشو ولی باید برم دکتر ارتوپد ورم رو نشون بدم خیلی ب جوره انگار توپ گذاشتن بالایه باسنم. تو نت خوندم ورم هم از علائمه سرطانه امیدوارم نباشه من نمیخوام بمیرم نمیخوام میخوام درد نداشته باشم و زندگی کنم قول میدم قدر زندگیو بدونم اگه خدا بهم یه فرصته دیگه بده

مهم ترین علامت سرطان کاهش وزنه

داره کم میشه وزنم چون غذا میخورم یه ذره سیر میشم الان از صبح 4تا قاشق فقط بزور برنج خوردم هنوز شکمم ورم داره داره میترکه انگار 2تا بشقاب برنج خوردم نمیدونم بخدا چیزی هم میخورم گیر میکنه تو پایین گلوم سخت میره پایین امیدوارم نباششششهههههه خدایا نباشه خواهش میکنم

خواهرم بیشتر این علائم داشت رفت دکتر گفت دیسک کمر و گردن

کاش دیسک باشه حداقل چاره داره اخه دیسک میزنه به همه ی استخونا یعنی؟ ورم لگن ایجاد میکنه؟ من لگنم داغونه نمیتونم راه برم بدجوری ورم کرده  وشت پامم ورم کرده اندازه یه توپ نرمه انگار توش مایع هست مشخصه کاملا یکی ببینه تازه دیشب دیدم خودمم متوجه نشده بودم

اما لطفاً آروم باش. سرچ کردن علائم توی گوگل معمولاً فقط باعث استرس بیشتر می‌شه و تشخیص قطعی نمی‌ده. ...

استخونایه قفسه سینم دندم میسوزه و درد شدید میکنه دست میزنم بهش نفسم میره بعضی وقتام درد حرکت میکنه یهو پشتمو محکم میگیره فشار میده قلبم تیر میکشه یهو میزنه به پهلو و پایینه کمرم میخواد نصف بشه خم میشم نمیتونم واسم یا بشینم یهو همونجایی که باد کرده تیر میکشه میخواد بکشه منو شکمم سمت چپ بیشتر درد میکنه یکسره همه جامه با هر نفسم که میکشم قلبمو شکمو کمرم دندهام تیر میکشن اخه ابن دیگه چییییه گوش و گلومم همش درد میکنه 1ماهه دارم آنتی بیوتیک میخورم هیچ تاثیری نداره

حآلت تهوع هم دارم ببخشیدا زبونمم حالت چرک میاد روش و زرد میشه و با دهن باز که نفس میکشم تهوع میگیرم :(( همش دارم بالا میارم کف دهانمم یه استخوان زده بیرون میگم نکنه سرطانه دهان باشه که زده به استخونام نمیدونم یا عفونت پلی ازمایشایه نرمالن نمیدونم بخدا چمه

ازمانش دادم چندین بار چکاپ نرمال بود اخه سرطان به این سادگی تویه آزمایش نشون داده نمیشه

چرا عزیزم

آزمایش تومور مارکر 

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... دعا کنید اربعین امسال همراه با یار به کربلا برم💖💖🥲🥲🥲

داره کم میشه وزنم چون غذا میخورم یه ذره سیر میشم الان از صبح 4تا قاشق فقط بزور برنج خوردم هنوز شکمم ...

تو سرطان بدون دلیل وزن کم میشه مثلاً فرض کن طرف ۱۰ کیلو در عرض کوتاه مدت کم می کنه

ولی نگران نباش مخصوصا که آزمایشت چیز خاصی نبوده احتمالا آسیب دیدی

کم‌اشتهاییت به خاطر استرسته

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... دعا کنید اربعین امسال همراه با یار به کربلا برم💖💖🥲🥲🥲

عزیزم درد گلو از علایم فیبرومیالژیا هم هست. برو روانپزشک عزیزم آزمایشاتتم ببر نشون بده.

چه گیری افتادم از دکتر رفتن خسته شدم لعنتی چرا خوب نمیشه یه باد سرد بهم میخوره تمومه پشت و قفسه سینم درد میگیره و میگیره نمیتونم از ترس برم بیرون. باشه باید برم حتما