2777
2789
عنوان

از خونه راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 52 پست
اردیبهشت و خرداد من با کانال صاحب الزمان میخونم با برنامه و و کانال تست هاشو خریدم .برنامه تا هفته د ...

نه من دانشگاه نرفتم نمی تونم شرکت کنم

گفتم الان همچی پارتی بازیه اگه مطمئن نیستی قبولت میکنن بگرد دنبال شغل آزاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😐🤦🏻‍♀️واخ. حالا نمیگم حقوق پرستاری از پارو بالا میره، ولی دیگه در حدی هست که وسایل این مدلی رو بش ...

به خدا نمیدونم دیگه رفتم تو سکوت دخترم استرسی نشه .مگه خودم برم سرکار 

من از وسایلم خیلی راضی ام، همه شیک و به روزنولی متراژ خونه ام کمه، حدود 80 مترو شکل خونمون یه مستطیل ...

منم 80 متر آشپزخونه کوچیکه هی دست نمی‌کشه بهش کابینت کنه .

من از همسرم جداشدم یه خونه کوچیک فعلا اجاره کردم و جهزیمو تا حدودی بردم اما اوضاع خونم داغونه هم نام ...

خدا نگهدارت باشه عزیزم تنهایی نمی‌ترسید. من خودم از تنهایی ازدواج کردم تک بچه ام پدرم فوت کرد کسیو نداشتم جز مادرم  

بفروش عزیزم اذیتی

همه زندگیم رو فروختم اینو خریدم 

هنوزم تو فشار قسط و بدهی هاشیم بعد یکسال

دوباره بفروشم که چی بشه؟

مگه چقدر میخوام عمر کنم که هرچی پول دارم خرج خونه بکنم 

والا حسرت یه سفر به دلم مونده یه خرید دلچسب...

همه زندگیم رو فروختم اینو خریدم هنوزم تو فشار قسط و بدهی هاشیم بعد یکسالدوباره بفروشم که چی بشه؟مگه ...

اتفاقا همسر منم گاهی میگه اسنو بفروشیم یه ویلایی بخریم مم راضی نمیشم آپارتمان ارامیه  و از زمینه ای که ازش دیدم ویلایی بخر نمیرسه همینطوری میبره مارو از این بدتر .

خدا نگهدارت باشه عزیزم تنهایی نمی‌ترسید. من خودم از تنهایی ازدواج کردم تک بچه ام پدرم فوت کرد کسیو ن ...

چرا خیلی اما خب چاره چیه مادرم از موقعی ک فهمیده بچه معلوله فراریه یه سربهم نمیزنه خواهرمم فوت شده کسیو ندارم🥺😔