2777
2789
عنوان

بچه ها ی چیز تعریف کنم خنده دار

96 بازدید | 10 پست

بچه ها من رفته بودم خونه دوستم بعد  دوستم تعریف کرد همسایه طبقه پایینیشون یه مرد مجرد ۴۵ ساله دارن که کار نمیکنه حتی پدر پیرشم نگهداری نمیکنه برای همین  خانواده از خونه انداختنش بیرون پسره فک کنم خیلی اذیت میکرد خانواده رو  تَوَهمی هم بود 

بعد این چون جا مکان نداشت  چند ماه همش تو آپارتمان یا بالا پشت بوم میخابید خلاصه شوهر دوستم و بقیه همسایه ها شاکی بودن زنگ زدن دوتا سرباز و مامور بودن اومد دعوا و بحث شد کار ب اسپره فلفل کشید اسپره زدن  تا بزور ببرنش چون نمیومد مجبور شدن بعد وقتی یکم آروم شد و  رفتن تو حیاط مَرده  برگشت خیلی ریلکس ب پلیسا گفت ببخشید این چی بود زدین ب صورتم

ماموره گفت مام زیر بغل😂😂😂😂😂😂😂

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
😂😂😂😂😂 وااای

صداشو از بالا تراس شنیدیم😂😂😂😂😂

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم یه چیز خنده دار تعریف کنم

داداش من پلیسه ، شب رفته بود گشت ، یه ساقی مواد مخدر رو میگیرن بعد چیزی همراهش نبوده ولش میکنن بره ، وقتی خواسته بره بهشون گفته : اجر شما با حضرت آقا بی‌بی زینب

😂😂😑

تو بدون من مرا کم داری،من ولی بی تو جهانم خالی‌ست...

منم یه چیز خنده دار تعریف کنمداداش من پلیسه ، شب رفته بود گشت ، یه ساقی مواد مخدر رو میگیرن بعد چیزی ...

این دیگه نوبر بود😂😂😂😂😂پلیسا چه باحال شدن

واقعا خیلی الان کار دارم بعدش بیام برات یه چیز دیگه هم میگم😂🙌

باشه باشه حتما بگووووووو یادت نره😂😂😂

باشه باشه حتما بگووووووو یادت نره😂😂😂

خب اومدم🙌ما مدرسمون تقریبا نزدیک کلانتری بود ، پلیس خیلی میرفت و میومد ولی همیشه وقتی ما تعطیل میشدیم که بیایم خونه ، یکی بود با موتور از روبه‌رو مدرسه رد میشد میرفت...

نگم که چقدر خوشتیپ بود 😭با اون موتور و لباس های سبز تیره و اصلحه و کلاه کج دل میبرد واقعا🤧 ما هم که عاشق موتورررررر ، مثل اسکلا بهش نگاه میکردیم😅 یه روز وقتی داشت میرفت دستشو آورد بالا و اینجوری کرد ✌️ و کلی خندید

حالا ما قش و ضعف 😂...از اون به بعد هروقت رد میشد همین کار رو میکرد

تو بدون من مرا کم داری،من ولی بی تو جهانم خالی‌ست...