2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادماي ضعيف همه چيز رو به حكمت و قسمت ربط ميدن با توجه به قدرت و اختبارحكمت خد ا اصلا اين معني رو نمي ...

این جمله رو یه کلیپ آقایی نوشته بود که مریض بود...

گاهی هیچ حکمتی نیست فقط زورمون نمیرسه.این جمله رو میگم 😐😅

به نظرم یه جور تسلی و دلداری دادن به خودمون محسوب میشه 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

بیشتر ببینید
من کلا به حکمت اعتقاد ندارم، یعنی چی که هر بدبختی سرمون میاد حتما یک دلیلی داره؟؟؟؟ خب خوشبختی بیاد ...

داستان موسی و خضرو خوندین؟ گاهی وقتا ی اتفاق خوشبختیه وای تو ذهن ما بده

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
داستان موسی و خضرو خوندین؟ گاهی وقتا ی اتفاق خوشبختیه وای تو ذهن ما بده

یکی که بیمار میشه.یایکی که سنش میره بالا یائسه میشه و هیچ وقت نمیتونه ازدواج کنه.یا... چه خوشبختی توشه!

بیشتر برای ارامش و پشت سر گذاشتن هست

باید از مشکلات بگذری تا بتونی حلش کنی 

اگه اینقدر قوی باشی که به خودت توسل کنی و بگذری که عالیه

ولی اکثر مردم نیاز به فردی خارجی دارن بقولی نیرویی تموم نشدنی 

اینقدر باور به کمکش دارن که تلاششون ثمر میده 

چون دیگه نگرانی نشدن نیست چون  باور دارن دست خارجی کمکشون خواهد کرد

بدون نگرانی و استرس تلاش میکنن

همه اینا بر میگرده به باور ها و قدرت انسان

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
یکی که بیمار میشه.یایکی که سنش میره بالا یائسه میشه و هیچ وقت نمیتونه ازدواج کنه.یا... چه خوشبختی تو ...

گفتم ک داستان موسی و خضر

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک