2777
2789
عنوان

من چه کنم که تو یه خانواده ام که😈

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما با پسرای فامیل ازدواج نمیکنیم. یجور بدیه برامونچون همو خواهر و برادر میدونیم. مثلا با پسرخاله دخت ...

اوهوم ولی ما میگیم داداش میگن نگید خو لامصب داداشم نیستی بیا دیگه

کاربری دست دو نفره 
اره عزیزم مذهبیه

دوباره بذار منم ببینم 🌚

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید
اره عزیزم مذهبیه

چند سالشه 

به نظر خودم۲۵/۲۶ 

اخلاقا چطوره به مذهبی بودن پسرا اعتمادی نی 

یکی بود سربالا نمی‌آورد از این پیرهن اخوندیا میپوشید دکمه سو تا بالا میبیست سر بالا نمی‌آورد دیدنش نشناختم ترکوندهههه

کاربری دست دو نفره 
چند سالشه به نظر خودم۲۵/۲۶ اخلاقا چطوره به مذهبی بودن پسرا اعتمادی نی یکی بود سربالا نمی‌آورد از این ...

پسر خوبیه قبلا دوس دختر اینا داشته ولی من پنج ساله باهاش در ارتباطم کاملا عوض شده