2777
2789
عنوان

دانه های ریز پوستی

154 بازدید | 20 پست

سلام 

دخترم چند روزه که دستهاش، کف دستهاش ، ساعدها ، دونه های ریز زد و خارش داشت، دکتر گفت حساسیته و پماد هیدروکورتیزون ۱ درصد تجویز کرد اما الان دور روزه استفاده کردم به هیچ وجه بهتر نشده و احساس  میکنم بدترم داره میشه

روی ران ها هم هست اما به صورت پراکنده و بدون خارش ولی بین انگشتای دستش و روی دستش و. ساعد ها بیشتره و خارش  داره ضمن اینکه اصلا تب نداشته و نداره 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم چندسال پیش زدم از اینا. مال من دونه خشک نبود ، دونه آبکی بود. خیلی درد داشت. نرفتم دکتر بعد از ۳ ...

برای دخترم آبکی نیست 

و البته مثلا روی بازوش یه تیکه دایره ای دونه زده 

اگزماست من هر چی پماد زدم بدردنخور بود رفتم داروخانه این ها بهم داد واقعا معجزه کرده خداروشکر تریلوت ...

عزیزم شما هم بین انگشتای دستتون و روی دستتون بیشتر بود دونه ها ؟ و خارش داشتین؟؟ 

کلا دستهاش تا ساعد بیشتر درگیره تا پاها 

اگزماست من هر چی پماد زدم بدردنخور بود رفتم داروخانه این ها بهم داد واقعا معجزه کرده خداروشکر تریلوت ...

میخواستم باز فردا ببرم دکتر ولی همین پمادها رو میخرم ممنونم عزیزم 

ببخشید یه سوال دیگه 

دختر من ۷ سالشه این پمادها مشکلی نداره؟ و اینکه چطوری مصرف کنم پمادها رو چند بار در روز و.....

دکتر آنلاین تماس بگیر .. من همین الان با دکتر پوست تماس گرفتم برای همسرم و براش عکس فرستادم اونم نسخه داد

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم