2777
2789
عنوان

خانومای عاقل و بالای هجده لطفاجواب بدین وقتی یک آقا به مانگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 49 پست
خب از کجا تشخیص بدیم طرف آدم حسابیه یا هول ؟

این سوال خیلی اساسیه نیازمند اینه که شما مطالعه و تجربه زیادی داشته باشی ولی خب میتونم بگم از صحبت کردن طرف میشه فهمید از تیپش تا حدودی میشه فهمید از رفت‌ و آمدش میشه فهمید طرف همیشه قهوه خونس خب این آدم بدرد نخوریه دیگه ولی یکی دیگه هست تو کتابخونس خب اینا تاثیر داره در کل آدم های فرهیخته هر محیطی نمیرن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون که اهمیت نمیده داره گند میزنه به روان من و خودش خب پس من که عاقل ترم یکم به فکر حداقل خودم باشم ...

باید تو روش در بیاد تا دیگه جرات نکنه اینجور نگاه کنه ، هر خانومی باید هرطور میخواد لباس بپوشه و راحت باشه ( که لین خانمم کاملا حجاب داشته ) این چشمای هیزن که باید باهاشون برخورد بشه ، زنا خودشونو خفه کنن که نکنه فلان مریض جنسی فلان کارو کنه ؟ این مریضای جنسی به خیلیی خانمای با حجاب, به خیلی دختر بچه ها و پسر بچه ها حتی به پسرا نوجوان هم اسیب زدن . باید با این مریضا برخورد شه نکه بگی کاری نمیتونی بکنی برو حجاب کن

باید تو روش در بیاد تا دیگه جرات نکنه اینجور نگاه کنه ، هر خانومی باید هرطور میخواد لباس بپوشه و راح ...

مریض جنسی که نمیشه گفت اکثر مردم نگاه میکنن حتی متاهل همه که مریض جنسی نیستن هستن بعضیا ولی نه هر کس که نگاه می‌کنه فقط نفس ضعیفی دارن و ... همین و اینکه شما میخوای چی بهش بگی نگاه نکن خب اونم میگه دوست دارم نگاه میکنم اونوقت باید دعوا راه انداخت یا اصلا ذهن طرفو میخوای چیکار کنی. قطعا هر کس آزاده می‌تونه انتخاب کنه من فقط یه پیشنهاد دادم و نگفتم چادر بپوشه که فقط گفتم پوشش خودشو بیشتر کنه همین چون این مریض هایی که شما میگی درست نمیشن و همیشه هستن