2777
2789

دندون جلویی هام بد نیستن خوبم نیستن 

میترسم تا بیام برا دندون عقبیا فکری کنم لثه هام تحلیل بره

خدایا بخاطر دل بچه های قشنگ،مراقب مامانا باش🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بین ۲ تا ۳ ماه میتونی ایمپلنتشون کنیولی من یکی از دندونامو ۱۲ سال پیش کشیدمایمپلنتش کردم فقط پودر اس ...

هزینه پودر استخوان چقدر میشه؟

تحلیل میره بعد باید پودر یا پیوند استخوان بزنی که خیلی هزینش میشه خب اگر شرایطش داری ایمپلنت انجام ب ...

هنوز شرایطم محیا نیس

باید ببینم بقیه دندونام می مونن یا کشیدنی ان😣

۵ تومن پودر استخوان۲۰ تومن ایمپلنت آلمانی

توکل به خدا خيلی گرونه برامنی ک هیچی دندون خوب و سالم ندارم🥲😓

توکل به خدا خيلی گرونه برامنی ک هیچی دندون خوب و سالم ندارم🥲😓

خب الان راه هایی دیگه هست فقط چندتا از دندونا رو ایمپلنت میکنن و بقیه جاهای خالی رو میچسبونن بهش 

هزینه هم کمتر میشه

بنظرم‌شما پیش یه دکتر برو فقط واسه معاینه و مشاوره

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

من ۳ واحد ایمپلنت کردم که یکیشون فقط پودر استخوان خواست

من یه دندون آسیاب رو ده سال پیش کشیدم الان دقیقا معلومه لثم تحلیل رفته چون اون سمت صورتم که لثه تحلیل رفته لاغر تره .اگه پودر استخوان بریزم و ایمپلنت کنم دوباره صورتم پر میشه مثل قبل؟

من یه دندون آسیاب رو ده سال پیش کشیدم الان دقیقا معلومه لثم تحلیل رفته چون اون سمت صورتم که لثه تحلی ...

بله صدرصد چرا پر نشه

من‌دندونام‌واسه ۱۲ سال پیش بود دکتر گفت استخوان فکت یک سانتم نیست ولی پیوند استخوان و پودر ریختن عالی شد

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌